Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €

Η καριέρα σας

Με την καινοτομία και την έρευνα όχι μόνο έχουμε τη μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων στον κόσμο, αλλά και εσωτερικά έχουμε δημιουργήσει προϊόντα για την περιποίηση των νυχιών που είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους από πλευράς ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων.

Γίνετε μέλος της ομάδας nded

Η αμοιβή ανά παραγόμενη μονάδα είναι παντελώς άγνωστη σε μας και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ικανοποίηση των υπαλλήλων μας. Ο καθένας μεμονωμένα έχει σημασία εδώ, ανεξάρτητα από τη θέση του. Θα ήθελες να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειας της nded.

Το δικό σας κατάστημα - από nded

Θέλεις να ανοίξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ή ποια προϊόντα να προσφέρεις. Άσε αυτό το κομμάτι πάνω μας. Σου προσφέρουμε την ευκαιρία να χτίσεις την δική σου επιτυχία με τα προϊόντα μας.

Το δικό της στούντιο - από nded

Είσαι πιστοποιημένος nail designer ή σε λίγο καιρό θα είσαι και θέλεις να μοιραστείς την τέχνη σου με τον κόσμο. Αν ναι, πρέπει να ανοίξεις ένα δικό σου στούντιο. Τα προϊόντα μας και η υποστήριξή μας θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής