Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / Ακρυλικό αξεσουάρ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Ακρυλικό αξεσουάρ

Καρφί Nipper Μαύρο Ακρυλικό αξεσουάρ Καρφί Nipper Μαύρο
3,75 € *
Ακρυλικό αξεσουάρ και acrylic accessories για ακρυλικο νυχια

Μια υψηλής ποιότητας ακρυλικό αξεσουάρ είναι απαραίτητα για μια τέλεια ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μεγάλη αξεσουάρ για μια μεγάλη αξία για τα χρήματα. Θα χρειαστείτε ένα δοχείο για ανάμιξη της μάζας. Για να γίνει αυτό, μας ιδανικό πιάτο δ. Ένα συγκεκριμένα, και ισχυρά ποτήρι, το οποίο περιέχει περίπου 2 έως 3 ml μάζα και είναι εύκολο να καθαριστεί. Τα πινέλα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για το νύχια σχεδιαστής. Προσφέρουμε ακρυλικό βούρτσα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, έτσι μπορείτε να το μόχλευση για τις ανάγκες σας.

Θέλετε να ήθελε μακριά νύχια; Χρησιμοποιήστε για το σκοπό αυτό μας πρότυπα. Στένσιλ μας χαρακτηρίζονται από την ευκολία χρήσης και ένα υψηλής πρόσφυσης. Σε συνδυασμό με τα ραβδιά μας πρέζα, μπορείτε να πάρετε μια τέλεια πλαδαρά νύχια με μια όμορφη σήραγγα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης μας σφιγκτήρας πρέζα. Βρείτε λεπτομερείς οδηγίες και βίντεο, εάν κάνετε κλικ στο άρθρο υπό τον τίτλο "Λεπτομέρειες". Βρείτε αυτό και ένα ακόμα καταπληκτικό ακρυλικό αξεσουάρ για ένα τέλειο νύχια, μαζί μας.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής