Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / Ακρυλικό αξεσουάρ
Καρφί Nipper Μαύρο
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Εξαίρετο έργο στην τέχνη νυχιών είναι συχνά προϋπόθεση για επαγγελματικός-κοίταγμα και τέλεια νυχιών σχεδιασμός. Το καρφί Nipper Μαύρο είναι ιδανικά ταιριαγμένη για την καταγραφή της καρφί τέχνης αυτοκόλλητα οποιουδήποτε είδους. Το κομψό χάλυβα τσιμπιδάκι μπορεί να απολυμανθεί και επιτρέπει ειδική υγιεινής εργασίας.
Το καρφί Nipper Μαύρο είναι το εργονομικά καμπύλο σχήμα, πολύ καλά στο χέρι, από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το εξάρτημα μπορούν να καθαριστούν εύκολα και θα μπορεί επίσης να απολυμαίνονται. Εργαλεία στο σαλόνι νυχιών πρέπει να είναι όχι μόνο πρακτικά και αποτελεσματικά, αλλά επίσης να εξετάσουμε. Σχεδιασμού, όπως επίσης το χρώμα από την τσιμπίδα τον κάνει το κομμάτι του κοσμήματος στο ράφι, ή ο κάτοχος του στο χώρο εργασίας, τα ινστιτούτα αισθητικής. Το πιο σημαντικό στοιχείο του αυτά τα τσιμπιδάκια είναι πολύ λεπτή άκρη. Έτσι, καλύτερα καρφί τέχνης διακοσμήσεις μπορούν να καταγραφούν χωρίς ότι παίρνουν ζημία. Λοιπόν, η συσκευή είναι κατάλληλη για την επίλυση πρόστιμο αυτοκόλλητο από το χαρτί υποστήριξη ή να αφαιρέσετε το νερό εμποτισμένο τατουάζ. Την ίδια στιγμή, η άκρη επιτρέπει την ακριβή θέση στην πλάκα καρφί.


Διαστάσεις
+
0.004 Μέτρα (m)
0.124 Μέτρα (m)
0.01 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής