Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

ακρυλικο σε σκονη

ακρυλικο σε σκονη και acrylic powder για ακρυλικο νύχια - e-shop

Τα ακρυλικά υλικά για ζωγραφική είναι από καιρό γνωστά. Είναι απίστευτα δυνατό και σταθερό υλικό, μπορεί να δημιουργήσει ένα απίστευτο αριθμό χρωματικών αποχρώσεων και είναι επίσης εύκολο στη χρήση. Υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψουμε και τα νύχια με ακρυλικό και τα περισσότερα studios το κάνουν από τότε που διαδόθηκε η Αμερικάνικη αυτή μόδα. Τα ακρυλικά νύχια είναι ιδανικά για νύχια που κάνουν ¨σκληρές¨ εργασίες, όπως γράψιμο στον υπολογιστή. Tα ακρυλικά νύχια πρέπει να ελέγχονται κάθε 3-5 εβδομάδες.

Μπορείτε να βρείτε μέσω της σελίδας μας, διαφορετικού τύπου ακρυλικές σκόνες, τις οποίες μπορείτε να τα αποκτήσετε σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες. Η κλιμακωτή τιμολόγηση κάνει τα προϊόντα για τους ιδιώτες τόσο προσιτά όσο και για τα σαλόνια ομορφιάς, τα οποία επωφελούνται από τις σχετικά μειωμένες τιμές των μεγάλων παραγγελιών. Τα μεγαλά πακέτα, μπουκάλια και συσκευασίες δεν είναι όμως και πολύ ελκυστικά. Παρόλα αυτά δίνεται η δυνατότητα της μεταφοράς σε μικρότερες καλαίσθητες συσκευασίες οι οποίες και προτιμούνται από τα σαλόνια ομορφιάς. Όλες οι μεγάλες συσκευασίες επιτρέπουν εύκολη αναπλήρωση και είναι επανασφραγιζόμενες, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φυσικά τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα Ευρωπαϊκά standards για design ακρυλικών νυχιών- είναι υψηλής ποιότητας και απολύτως ασφαλή.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής