Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Ακρυλικό χρωστικής ουσίας σκόνη ασημένια λάμψη νήματα για το κομψό ακρυλικά νύχια
Λεπτομέρειες
+

Το νύχια γίνεται λάμψη τα θέματα, τα έργα τέχνης και κοσμήματα στο σώμα. Η ολοκληρωμένη ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ λωρίδα στο ακρυλικό σε σκόνη σώσει ένα επιπλέον βήμα, μεταποίησης του προϊόντος, όπως στην περίπτωση της ακρυλικό μοντέλο να τέλεια τεχνητό νύχι.

Το ακρυλικό πολυγράφου με τα θέματα του λάμψη σε ασήμι είναι αναμεμειγμένα με ακρυλικές υγρά και σχηματίζεται σε μια μικρή μπάλα. Με μια αντίστοιχη ακρυλικό βούρτσα εφαρμοστεί γρήγορα το υλικό και το νύχι, ένα C-καμπύλη σε σχήμα. Το τελικό προϊόν είναι ένα αστραφτερό νύχι, το οποίο είναι εντυπωσιακή και sparkly και λάμψη προσελκύει την προσοχή μέσα από τα στρώματα ακρυλικού με ασημένια ένθετο. Αυτό ισχύει για τα χέρια, σχεδόν ακόμη πιο αλλά για τα πόδια, μέσα από την λάμψη ταινία στο το ακρυλικό νύχια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση από ποτέ. Τόσο καιρό το ακρυλικό νυχιών και γυαλάδα κρατά του αστράφτει, μια ανάλογη παλτό από την κορυφή, όπως μια στεγανωτική ουσία που συστήνεται.

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής