Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Σκόνη λευκή ακρυλική χρωστική ουσία λάμψη τα θέματα για μεγάλη ακρυλικό

Λεπτομέρειες
+

Εάν πρέπει να λαμπιρίσουν διακριτικά, το ακρυλικό είναι χρωστική ουσία τα θέματα λάμψη σκόνη λευκή τη σωστή επιλογή. Μια αποκλειστική λαμπύρισμα ακόμα δεν υπερβολικές ενεργεί, εφιστά την προσοχή ως χάρμα οφθαλμών. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι εξίσου κατάλληλο ως το βράδυ, ή για την ημέρα του γάμου την ημέρα.

Ακρυλικό πολυγράφου με λάμψη ρίγες σε ένα εξασφαλίζει μια τέλεια πλαδαρά τέχνη νυχιών ακρυλικό και η άλλη για την ειδική νυχιών τέχνης. Το προϊόν όπως οποιαδήποτε άλλα ακρυλικό εφαρμόζεται χρώμα σε σκόνη. Η σκόνη είναι αναμεμειγμένα με ακρυλικές υγρά και φορμαρισμένο σε μια μπάλα. Αυτό διανέμεται γρήγορα για να το νύχια και εξασφαλίζει την καμπύλη C που είναι τόσο σημαντικό στο τεχνητό νύχι. Σε κάθε στρώμα ακρυλικού είναι η λάμψη της Γάζας σε λευκό με ενσωματωμένο. Το αποτέλεσμα: ένα νύχια εξίσου αστραφτερό και αφρώδη εικόνα που απλά με το λευκό χρώμα και δεν αχτίδα εντυπωσιακή ωστόσο από την λάμψη.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής