Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Σκόνη λευκή ακρυλική χρωστική ουσία λάμψη τα θέματα για μεγάλη ακρυλικό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Εάν πρέπει να λαμπιρίσουν διακριτικά, το ακρυλικό είναι χρωστική ουσία τα θέματα λάμψη σκόνη λευκή τη σωστή επιλογή. Μια αποκλειστική λαμπύρισμα ακόμα δεν υπερβολικές ενεργεί, εφιστά την προσοχή ως χάρμα οφθαλμών. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι εξίσου κατάλληλο ως το βράδυ, ή για την ημέρα του γάμου την ημέρα.

Ακρυλικό πολυγράφου με λάμψη ρίγες σε ένα εξασφαλίζει μια τέλεια πλαδαρά τέχνη νυχιών ακρυλικό και η άλλη για την ειδική νυχιών τέχνης. Το προϊόν όπως οποιαδήποτε άλλα ακρυλικό εφαρμόζεται χρώμα σε σκόνη. Η σκόνη είναι αναμεμειγμένα με ακρυλικές υγρά και φορμαρισμένο σε μια μπάλα. Αυτό διανέμεται γρήγορα για να το νύχια και εξασφαλίζει την καμπύλη C που είναι τόσο σημαντικό στο τεχνητό νύχι. Σε κάθε στρώμα ακρυλικού είναι η λάμψη της Γάζας σε λευκό με ενσωματωμένο. Το αποτέλεσμα: ένα νύχια εξίσου αστραφτερό και αφρώδη εικόνα που απλά με το λευκό χρώμα και δεν αχτίδα εντυπωσιακή ωστόσο από την λάμψη.

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής