Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Nded απίστευτη σκόνη ακρυλικό

Λεπτομέρειες
+

Όμορφο περιποιημένα χέρια και μακριά νύχια πρέπει να παραμείνει ένα όνειρο για οποιονδήποτε, ακόμη και αν τα νύχια σας, δεν είμαι σίγουρος, είναι κατάλληλο. Είναι σχεδόν καθόλου Αυτοί πλέον, ακυρώσετε ή να σπάσει. Με ένα Καρφί μπορεί να προσφερθεί στο πεζοδρόμιο. Αν τα νύχια είναι μεγαλύτερη πρέπει μια επέκταση των νυχιών μπορεί να ληφθεί μέσα από τις άκρες των νυχιών. Με μας ακρυλικό σε σκόνη μπορείτε να δανείσετε δύναμή σας νύχια και Τα νύχια είναι ακόμα εύκαμπτοι. Για την επεξεργασία, χρειάζεστε μια Ακρυλικές υγρά, φυσικά με το ευρύ φάσμα προϊόντων Να βρω. Απαιτούν καμία UV λαμπτήρας, επειδή το μίγμα ακρυλικό σε σκόνη και συνδέει το υγρό στον αέρα. Η τεχνολογία της σκόνης είναι επίσης για αρχάριους Κατάλληλο καρφί σχεδιαστής. Εδώ θα βρείτε τη σκόνη / υγρό συνδυασμό σε διαφορετικά τη θεραπεία των χρόνων, τόσο καλύτερη θα επιλέξετε για τον εαυτό τους Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα πιο όμορφα στρώματα μοντέλο και έχοντας αρκετό χρόνο. για να διορθώσετε τυχόν λάθη. Να το Συμπληρώσετε τη θέση μοντέλο την παλιά μοντελοποίηση υποβάλλεται μέχρι στιγμής, που το νέο μοντέλο τοποθεσία στρώμα τίποτα περισσότερο από το παλιό είναι ορατό. Εδώ κάνει ένα ηλεκτρικό αρχείο πολύ καλές υπηρεσίες. Πείσει Είστε από την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας. Σας εγγυόμαστε Εμπειρία των κατασκευαστών και των προϊόντων, όλων των υψηλών ευρωπαϊκών Πληρούν απαιτήσεις. Δείτε για τον εαυτό σας, θα ολοκληρώσει θα εκπλαγείτε.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

οδηγίες
+

Βήμα 1: Γεμίσετε ένα δοχείο από γυαλί dappen με λίγο υγρό και βουτήξτε το πινέλο μέσα σʼ αυτό.
Βήμα 2: Αφήστε το πινέλο να απορροφήσει το υγρό.
Βήμα 3: Αφού το πινέλο γεμίσει με υγρό, βουτήξτε το άκρο του πινέλου μέσα στην ακρυλική πούδρα.
Βήμα 4: Τοποθετήστε τη «μπαλίτσα» που σχηματίζεται πάνω στο νύχι.
Βήμα 5: Πατικώστε τη «μπαλίτσα» από ακρυλικό υλικό και απλώστε το υλικό προσεκτικά πάνω στο νύχι.
Βήμα 6: Μετά από σύντομο χρόνο στεγνώματος, λιμάρετε το τεχνητό νύχι ώστε να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.
Βήμα 7: Γυαλίστε το νύχι ή χρησιμοποιήστε ένα τζελ σφράγισης.

Συμβουλή: Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Top Coat. 

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.6441

Επισκόπηση

5
38
4
21
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής