Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Μεταλλική σκόνη είναι ιδιαίτερα μακρά διάρκεια ζωής και προβλέπει όμορφα ακρυλικά νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και σας προσφέρουμε πάντα και πάλι, τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σχεδίασης καρφί για. Με το nded Μεταλλικό ακρυλικό δύναμη στις αποχρώσεις του μοβ μεταλλικό και μεταλλικό κόκκινο είναι πολύ επιτρέπει για ακρυλικά νύχια της έντονο χρώμα. Η σκόνη που περιέχει ένα καινοτομίες Καβαλίερς προστασία, έτσι ώστε τα φυσικά ή τεχνητά νύχια πριν από ανεπιθύμητες κιτρίνισμα και αποχρωματισμό προστατεύονται. Όπως με οποιοδήποτε τύπο των νυχιών σχεδιασμός είναι επίσης τα νύχια στα ακρυλική βάση δεν έχει όρια και η Φαντασία, μπορεί να επιτραπεί ελεύθερο ηνίο. Δεν έχει σημασία αν σας ένα της σκόνης χρήση μόνο του ή με το άλλο το αποτέλεσμα του μείγματος χρώμα, είναι πολύ χρώμα υψηλής έντασης και λόγω τα ειδικά συστατικά σας είναι ωραία nded Μεταλλικές ίνες ιδιαίτερα καλά στο προσκήνιο. Η εφαρμογή του ακρυλικού κόνεων πολύ απλά, επειδή είναι εφαρμοσμένη προϊόν όπως οποιαδήποτε άλλα ακρυλικό. Πριν με το έργο μπορεί να αρχίσει τα νύχια πρώτα να το Στρώμα ακρυλικού μοντέλο ως συνήθως προετοιμασμένοι. Παρακάτω είναι η σκόνη με μια Ακρυλικές υγρά, δεδομένου ότι είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές εκδόσεις μαζί μας, στο αναμιγνύει ένα ειδικό δοχείο. Είναι σημαντικό ότι εσείς η μάζα γρήγορα πάνω στο νύχι και απλώστε το με κυκλικές κινήσεις πάνω στο νύχι. Σημείωση, ότι το υψηλότερο σημείο της καμπύλης C, κατά την Είναι ένα μεταβατικό στάδιο από την άκρη για να το φυσικό νύχι. Το ακρυλικό σκληραίνει στον αέρα, έτσι ώστε μια UV φως λαμπτήρα δεν είναι απαραίτητη στις περισσότερες περιπτώσεις. Μας ακρυλικό σε σκόνη είναι ένα νέο Προϊόν στην αγορά η οποία πληροί όλους τους κανόνες και κανονισμούς. Αναβάθμιση Ένα πλήρως έγχρωμο ακρυλικά προϊόντα σε έναν νέο κόσμο.

Σφραγίδα
+
οδηγίες
+

Βήμα 1: Γεμίσετε ένα γυάλινο δοχείο με ακρυλικό υγρό και βουτήξτε το πινέλο μέσα σʼ αυτό.

Βήμα 2: Τραβήξτε το πινέλο πάνω από τη χρωματιστή ακρυλική πούδρα, ώστε να σχηματιστεί μια «μπαλίτσα» στην άκρη του πινέλου.

Βήμα 3: Σχηματίστε το γαλλικό μανικιούρ με τη μπαλίτσα, απλώνοντάς το πάνω στην κορυφή του νυχιού.

Βήμα 4: Τώρα μπορείτε να χρωματίσετε το γαλλικό μανικιούρ.

Βήμα 5: Αφού το γαλλικό μανικιούρ στεγνώσει, μπορείτε να συνεχίσετε το κτίσιμο του νυχιού.


Συμβουλή: Με το edge trimmer μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέλεια smile line.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.7778
Επισκόπηση
5
7
4
2
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής