Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Παστέλ σε σκόνη Nightshine - πρόστιμο σκόνη καρφί τέχνης καρφί
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Τα παστέλ σκόνη Nightshine είναι ιδανική για την διακόσμηση νύχια. Η λεπτή σκόνη αναμιγνύεται επάνω με το UV χρώμα gel, ή μπορεί να ψεκαστεί στο εφαρμοσμένη και νωπό στρώμα του gel. Μετά από τη θεραπεία, που να δείχνει λεπτή σκόνη σε μεμονωμένων τίτλων.
Για την εφαρμογή σε σκόνη νυχιών, το καρφί είναι έτοιμη ως συνήθως. Η τέχνη - ή ακόμη και το φυσικό νύχι είναι έτοιμη ως συνήθως. Η εξασθένιση της επιφάνειας με ένα buffer εφαρμόζεται ένα πήκτωμα βάσεων παλτό ή το αστάρι, αυτό σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV από την καθορισμένη ώρα. Το στρώμα του ιδρώτα που μένει στην επιφάνεια των νυχιών. Το Nightshine παστέλ σκόνη αναμειγνύεται επιμελώς σε το χρώμα gel, τότε το μίγμα εφαρμόζεται ως συνήθως με το πινέλο και σκληρύνει. Η σκόνη στο υγρό πήκτωμα μπορεί να ψεκαστεί για μεμονωμένα σχέδια πάνω στο νύχι. Στη συνέχεια, σκληραίνει ως συνήθως. Ένα κορυφαίο παλτό ως ένα φινίρισμα που δημιουργεί η τελική σφράγιση και τα νύχια που είναι μακράς διαρκείας και να λάμψει μόνιμα.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.75
Επισκόπηση
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής