Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / ακρυλικο / ακρυλικο σε σκονη
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Λεπτομέρειες
+

Λαμβάνουν με ακρυλικό σε σκόνη πολύτιμα Vylet ένα για την Τα ακρυλικά βασισμένα τελευταίες εξελίξεις σε σκόνη, που μέσα από την Ξεχωρίζει η αντίσταση. Είναι μια πολύ, πολύ λεπτή σκόνη, που για παρέχει απίστευτα λεπτή και όμορφη ακρυλικά νύχια. Η σκόνη είναι όπως κάθε άλλα ακρυλικό σε σκόνη που είναι επίσης διαθέσιμα με διαλυτικά και μαζί μας Ακρυλικό-υγρού ανάμειξη. Ήδη μια μικρή ποσότητα μας άφθονα και πλούσια πολύτιμα ακρυλικό σε σκόνη υψηλής ποιότητας, σε επαρκή ποσότητα Μάζα στην αφή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ακρυλικά νύχια μοντέλο. Το Ανακατεύετε μάζα, χρειάζεστε ακόμα ένα Acrylliquid εκτός από αυτό σε σκόνη ένα ειδικό γυαλί που είναι κατάλληλο για ακρυλικό και ένα ειδικό Ακρυλικό βούρτσα. Εάν έχετε ορίσει τη σκόνη και το Acrylliquid στο γυαλί. συνδυάσετε αυτό με το πινέλο σε μια κυκλική κίνηση. Στη σύνδεση αποτελούν μια μικρή μπάλα από το στην άκρη του γυαλιού με το πινέλο Μικτή ακρυλικό και αυτό που τίθενται στο νύχι. Μοντέλο που Μάζα αμέσως έξω, επειδή ακρυλικό σκληραίνει πολύ γρήγορα στον αέρα. Το υψηλότερο Σημείο τη θέση του μοντέλου θα πρέπει να είναι για την C καμπύλη, εκεί, όπου το φυσικό νύχι να το Τεχνητών νυχιών δεν φτάνει. Αν πραγματοποιήσατε έχουν δημιουργήσει το ακρυλικό, επεξεργασία το άλλα καρφιά στο την ίδια διαδικασία. Στη σύνδεση, συστήνουμε ότι Εφαρμογή ένα στεγανωτικής ουσίας προϊόντος, με τη μορφή βερνίκι ή τζελ, που το Καρφιά προστασία από λεκέδες, γρατσουνιές και άλλες εξωτερικές επιρροές και καθιστά πιο ανθεκτικό. Πείσετε τον εαυτό σας και να επωφεληθούν από μας Εμπειρία του κατασκευαστή.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

οδηγίες
+

Βήμα 1: Προετοιμάστε το τεχνητό νύχι.

Βήμα 2: Βρέξτε το πινέλο με ακρυλικό υγρό και βουτήξτε το μέσα στη χρωματιστή πούδρα που διαλέξατε.

Βήμα 3: Στην άκρη του πινέλου σχηματίζεται μια ακρυλική μάζα.

Βήμα 4: Τοποθετήστε τη μάζα αυτή πάνω στο νύχι, για να σχηματίσετε στη συνέχεια το γαλλικό μανικιούρ.

Βήμα 5: Πριν συνεχίσετε τη δημιουργία του τεχνητού νυχιού, πρέπει όλα τα στεγνώσουν.


Συμβουλή: Αφήστε το ακρυλικό νύχι να στεγνώσει καλά μετά από κάθε βήμα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής