Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €

Μια μικρή ιδέα είναι αρκετά μεγάλο.

Με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα αναπτυχθήκαμε από μια μικρή ιδέα σε μια εταιρεία προϊόντων περιποίησης νυχιών παγκόσμιας εμβέλειας. Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και των καλύτερων πρώτων υλών. Αξιοποιούμε την εξειδίκευσή μας και το πάθος μας για την δική σας ικανοποίηση.

Αποστολή

Η περιποίηση νυχιών είναι το πάθος μας. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπερσύγχρονα προϊόντα και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στους ανθρώπους του χώρου. Φτάνουμε στα όριά μας, ακόμα και τα ξεπερνάμε, για να επιτρέψουμε στο πάθος μας για το nail design να διαποτίσουν τα προϊόντα μας και να χαρίσουμε χαμόγελα ικανοποίησης σε όλους μας τους πελάτες. We love to see you shine – nded!

Παραγωγή

Η παραγωγική μας διαδικασία είναι συνυφασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η συνεχής παρακολούθηση των γραμμών παραγωγής και η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτό είναι εμφανές στα προϊόντα μας και ο σκοπός είναι να ικανοποιηθούν οι πελάτες σας και να εξασφαλίσουμε την αμοιβαία επιτυχία μας.

Από την ιδέα στο προϊόν

Μια ιδέα διανύει μεγάλη πορεία μέχρι να φτάσει στον πελάτη με τη μορφή τελικού προϊόντος. Απαιτούνται χρόνια σκέψης και δουλειάς και πάρα πολλές δοκιμές για να δημιουργηθεί το πρώτο πρωτότυπο. Όταν πλέον το πρωτότυπο δημιουργηθεί και εγκριθεί, είναι σημαντικά να σχεδιαστούν αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής, να υλοποιηθούν ιδέες για το μάρκετινγκ και να εξισορροπηθούν όλες οι πτυχές της εμπορικής διάθεσης. Θεωρούμε ότι εκεί κρύβεται ο λόγος της επιτυχίας μας και της ανάδειξής μας μέσα σε μόλις λίγα χρόνια σε κορυφαίο κατασκευαστή προϊόντων για στούντιο περιποίησης νυχιών και εμπόρους λιανικής!

Η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας

Δεν λειτουργούμε με αμοιβές ανά παραγόμενο τεμάχιο και δεν αναθέτουμε την παραγωγή μας σε τρίτους. Προτιμούμε να στηριζόμαστε στους υπαλλήλους μας, και αυτό έχει αποβεί αποτελεσματικό. Μια υψηλής ποιότητας παραγωγική διαδικασία και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας εγγυώνται ένα ασυναγώνιστα καλό τελικό προϊόν για τον πελάτη. Και διατηρούμε πάντα την γενική επιστασία.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής