Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Axe Deospray 150 ml - μοναδικό άρωμα για κάθε ημέρα για τους άνδρες
Λεπτομέρειες
+

«Το ειδικό για για τις διαφορετικές μυρωδιές της Axe Deospray 150 ml είναι οι διαφορετικές συνθέσεις, που ενώνουν σε μοναδικές γεύσεις. Εκτός από το αξιόπιστο αποτέλεσμα του αποσμητικού κατά τη μυρωδιά του ιδρώτα και της μασχάλης υγρασία, το άρωμα κάνει αξέχαστες, το προϊόν, και επίσης τον χρήστη.
Ένα Deospray - πολλά αρώματα
Αν φρουτώδες φρέσκο και αρσενικό όπως και το Παραλλαγή του «Απόλλωνα», πρόστιμο Γούντι και φρέσκο χορτάρι στο «Βαθύ διάστημα» ή φρουτώδες άρωμα και την ίδια ώρα πρόστιμο βελανιδιάς σε το Deospray "Ώριμη" - η Axe Deospray για τους άνδρες εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως schweißhemmer τέλεια 150 ml. Μια μοναδική εντύπωση για τη μύτη που είναι αξέχαστη σχήματα α - Axe Deospray για τους άνδρες, την τηλεφωνική πιστωτική κάρτα για τη μύτη κάνει τους συνδυασμούς ατομική άρωμα σε συνδυασμό με το διακριτικό άρωμα του κάθε ανθρώπου.
Καθημερινή χρήση για καθημερινή άρωμα
Το Axe Deospray για τους άνδρες μπορούν να εφαρμοστούν καθημερινά σε κάθε διαθέσιμη άρωμα. Σπρέι σώματος εφαρμόζεται μετά το ντους το πρωί στο καθαρό και στεγνό δέρμα κάτω από τις μασχάλες. Το υποαλλεργικό διατύπωση με επίδραση αντι-perspirant προϊόν φροντίδας του δέρματος και την ίδια στιγμή προστατεύει από μασχάλης υγρασία και ιδρώτα δυσάρεστες οσμές. Συμβουλή: στο σπίτι που όλες τις παραλλαγές της Axe μυρωδιές μπορεί να δώσει αμέσως τη διάθεσή του από το άρωμα που ταιριάζουν.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής