Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά
Dove Deoroller 50 ml - καθημερινή φρέσκα και αξιόπιστη συντήρηση

Λεπτομέρειες
+

Μετά από κάθε ντους, χρήση ένα αποσμητικό ανήκει στην καθημερινή διαδικασία. Ήπια και βιώσιμη Dove roll-on προστατεύει 50 ml από ιδρώτα και υγρασία unt του μασχάλες. Το προϊόν είναι διαθέσιμα σε διάφορα αρώματα και ξεδιπλώνεται επίδρασή της αμέσως μετά τη ζωγραφική στις μασχάλες.
Νίκαιας και φρέσκα/νωπά - κάθε μέρα
Στη μηχανή Dove, επίσης αποτελεσματική περίθαλψη συστατικά περιλαμβάνονται εκτός από τα ιδρώτας-ανθεκτικά υλικά. Το ίδιο κάνει και σε το roll-on Deo "λήξη ομορφιά" μεταλλικών ιχνών με ιδιότητες που αντανακλούν το φως και την ελαστικότητα του δέρματος, είναι στην το αποσμητικό κυλίνδρου "Φρέσκο" πράσινο τσάι και αγγούρι συνδυάζει μια αποτελεσματική και ήπια μείγμα, είναι εντελώς προαιρετική, άλατα αλουμινίου. Αμφότεροι προϊόντα προσφορά αξιόπιστη προστασία από ιδρώτα και μασχάλης υγρασία, εκτός από την προσεκτική φροντίδα για έως 24 ώρες.
Ευκολία χρήσης - η μακροχρόνια επίδραση
Dove de κυλίνδρων 50 ml απλά διαγράφεται μετά το ντους στο καθαρό και στεγνό δέρμα κάτω από τις μασχάλες. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί επίσης. Το προϊόν είναι εντελώς ξηρό, ο ιδρώτας-ανθεκτικά υλικά για πολλές ώρες και προστασία των zuverlässgi από την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές. Τέλεια είναι μικρό αποσμητικό roll-on για εν κινήσει ή για τη συντήρηση μετά την άσκηση. Η χαμηλή Μέγεθος πηγαίνει το αποσμητικό συσκευασίας σε μικρές τσάντες.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής