Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών

Περιποίηση μαλλιών

Βλεφαρίδες και φρύδι με φεγγίτες Περιποίηση μαλλιών Βλεφαρίδες και φρύδι με φεγγίτες
8,94 € *
59,60 € / 100 ml
Σύνολο χτένα Περιποίηση μαλλιών Σύνολο χτένα
0,98 € *
1,56 € / 100 g
Nivea diamond gloss λακ 250 ml Περιποίηση μαλλιών Nivea diamond gloss λακ 250 ml
6,38 € *
2,55 € / 100 ml
NIVEA σαμπουάν 2 σε 1 Express 250ml Περιποίηση μαλλιών NIVEA σαμπουάν 2 σε 1 Express 250ml
4,25 € *
1,70 € / 100 ml
Nivea λακ εξαιρετικά ισχυρή 250 ml Περιποίηση μαλλιών Nivea λακ εξαιρετικά ισχυρή 250 ml
6,38 € *
2,55 € / 100 ml
Κασέτα κεριού Quickepil 110 G φύση Περιποίηση μαλλιών Κασέτα κεριού Quickepil 110 G φύση
2,37 € *
2,15 € / 100 g
Κασέτα κεριού Quickepil 110 G ροζ Περιποίηση μαλλιών Κασέτα κεριού Quickepil 110 G ροζ
2,37 € *
2,15 € / 100 g
Nivea μους diamond gloss 150 ml Περιποίηση μαλλιών Nivea μους diamond gloss 150 ml
6,38 € *
4,25 € / 100 ml
Nivea μους χρώμα με UV φίλτρο 150ml Περιποίηση μαλλιών Nivea μους χρώμα με UV φίλτρο 150ml
1,99 € *
1,33 € / 100ml
Κασέτα κεριού Quickepil 110 G azulen Περιποίηση μαλλιών Κασέτα κεριού Quickepil 110 G azulen
2,37 € *
2,15 € / 100 g
Κομψό καπέλο μαύρο Περιποίηση μαλλιών Κομψό καπέλο μαύρο
13,04 € *
Περιποιηση μαλλιων, hair care products: Τα πάντα για τα μαλλιά!
Τα όμορφα μαλλιά και ένα μοντέρνο κούρεμα είναι μέρος μιας περιποιημένης εμφάνισης και τονίζουν την εξωτερική μας εικόνα. Ακόμα και όσοι διαθέτουν από τη φύση τους δυνατά και λαμπερά μαλλιά, θα πρέπει να τα περιποιούνται κατάλληλα, ώστε να διατηρηθούν υγιή και όμορφα. Αυτό ισχύει ιδιαιτέρα για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά, μαλλιά με πιτυρίδα ή για ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές διεργασίες όπως βαφές και περμανάντ.  Έχουν ανάγκη φροντίδας. Για την κατάλληλη φροντίδα χρησιμοποιήστε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σας.  Είτε πρόκειται για λιπαρά ή λεπτά μαλλιά, είτε για κανονικά μαλλιά, στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα με φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.  

Η γκάμα μας περιλαμβάνει ό,τι απαιτείται για την βαθιά και απαλή περιποίηση των μαλλιών.  Το σαμπουάν καθαρίζει τα μαλλιά και για την καθημερινή χρήση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα απαλό. Κατά την επιλογή του προϊόντος λαμβάνετε υπόψη, αν τα μαλλιά σας είναι π.χ. ξηρά ή λιπαρά, αν έχετε πιτυρίδα ή κνησμό ή αν ο τύπος των μαλλιών σας είναι κανονικός. Σε όλα τα σαμπουάν μαλλιών χρησιμοποιούνται φυσικά εκχυλίσματα φυτών που δρουν αποτελεσματικά.  Δεν χρησιμοποιούνται ούτε χημικά συντηρητικά ούτε και χημικές αρωματικές ουσίες. Το φρέσκο άρωμα των μαλλιών προέρχεται από φυσικά αρώματα. Το μαλακτικό φροντίζει για το εύκολο χτένισμα, ιδίως σε μακριά και σγουρά μαλλιά.  Είναι αναπόσπαστο μέρος μιας σωστής περιποίησης μαλλιών, όπως και η μάσκα περιποίησης μαλλιών που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και θρεπτικά στοιχεία και θα πρέπει να εφαρμόζεται ανάλογα με την ταλαιπωρία των μαλλιών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η βαθιά και απαλή περιποίηση μαλλιών περιλαμβάνει και τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σας.  Οι πολλές χημικές επιβαρύνσεις, π.χ. η συχνή βαφή ή το άνοιγμα των μαλλιών ή η περμανάντ, μπορούν να προκαλέσουν την έντονη φθορά των μαλλιών σας. Εδώ μια υψηλής ποιότητας φροντίδα με φυσικά καλλυντικά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Έτσι θα πρέπει να αποφεύγετε π.χ. το άνοιγμα ή τη βαφή των μαλλιών αμέσως μετά από μια περμανάντ.  Στη χειρότερη περίπτωση τα μαλλιά θα υποστούν τέτοια καταστροφή, ώστε η μόνο λύση να αποτελεί το ψαλίδι ή ενδεχομένως να προκληθεί σπάσιμο. Δώστε λίγο χρόνο στα μαλλιά σας μέχρι την επόμενη διεργασία και φροντίστε τα μέχρι τότε με φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.  Αν διαθέτετε λιπαρά μαλλιά μη χρησιμοποιείτε καυτό νερό όταν τα λούζετε. Ξεπλένετε τα μαλλιά μόνο με χλιαρό νερό. Μη χρησιμοποιείτε καυτό πιστολάκι σε στεγνά μαλλιά καθώς η θερμότητα μπορεί να τα αφυδατώσει περισσότερο. Ακόμα και στο styling της κόμμωσης η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος styling είναι σημαντική, ώστε τα μαλλιά να διατηρούνται υγιή και όμορφα. Η γκάμα μας των φυσικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών περιλαμβάνει ό,τι σας είναι απαραίτητο για ένα φυσικό styling των μαλλιών. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν!

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€