Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Σαμπουάν Alpecin tuning 200ml - περιποίηση των μαλλιών για Χρώμα και τον πλούτο
Λεπτομέρειες
+

Ενίσχυση της το φυσικό χρώμα και την επικάλυψη του πρώτη γκρίζα μαλλιά είναι τα δυνατά σημεία του Alpecin σαμπουάν tuning 200 ml. Έντονη χρωστικές ουσίες βοηθήσει κάθε πλύνετε τα μαλλιά με τα μαλλιά, καιρό να μπει χρωματισμός του.

Επίδραση του χρώματος - χρώμα ρύθμιση για τα μαλλιά

Οι ρίζες των μαλλιών είναι παλαιότερο, ακόμη περισσότερο και να χάνουν την ικανότητα να το σχηματισμό της μελανίνης χρωστικών ουσιών που δίνουν τα μαλλιά, το φυσικό χρώμα. Τα μαλλιά μοιάζει όλο και πιο γκρίζα στο σύνολό της. Τα πιγκμέντα μέσα το σαμπουάν Alpecin tuning 200 ml συμπλήρωμα αυτής της απώλειας και να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα μαλλιών εδώ και καιρό διατηρείται, την ίδια στιγμή τα μαλλιά πιο σκούρα και ωραία.

Καφεΐνη συγκρότημα - καμία πιθανότητα για την τριχόπτωση

Επίσης, ένας όρος είναι η αραίωση των μαλλιών από τριχόπτωση. Αυτό μπορεί να παρεμποδίζεται από το ισχυρό καφεΐνη συγκρότημα στο τις βελτιώσεις του σαμπουάν. Τα ενεργά συστατικά επιτρέπουν την ρίζα της τρίχας, ενισχύουν και ακόμη και Υποκινήστε την αύξηση τρίχας. Μετά από ένα χρόνο περίπου δύο λεπτά έκθεσης που η καφεΐνη Alpecin ήδη είναι ανιχνεύσιμη στο ρίζα και εργάζεται εκεί. Την ίδια στιγμή - αυτό το συνδυασμό, το Alpecin είναι έντονη και ήπιο σαμπουάν tuning 200ml που είναι καλύτερα κατάλληλο για καθημερινή χρήση στην τρίχα.


Διαστάσεις
+
0.043 Μέτρα (m)
0.069 Μέτρα (m)
0.154 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής