Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Elina μαλλιά νύχι σύνολο 4 - αξεσουάρ μαλλιών για μακριά και κοντά μαλλιά

Λεπτομέρειες
+

Μαλλιά δαγκάνες είναι ένα χρήσιμο εξάρτημα δεν μόνο σε μακριά μαλλιά, επίσης κοντά κουρέματα είναι doctored με το πρακτικό μαλλιά αξεσουάρ και στυλ. Τα χρώματα Μαύρο και καφέ, αυτός που συμμετέχουν στα νύχια χρήσιμων μαλλιά στο 4 που ιδιαίτερα διακριτική.


Μαλλιά δαγκάνες σε μακριά μαλλιά

Όπως, μακριά μαλλιά είναι συνοψίζεται σε μία ή περισσότερες πλεξούδες ή να φορεθεί ως κότσο. Δεν είναι πάντα το μήκος των μαλλιών να δώσει της πληροφορικής, που όλα τα σκέλη να βρείτε σταματήσει εντελώς και μόνιμα το χτένισμα. Στην περίπτωση αυτή, να πάρει τα μαλλιά νύχια στο παιχνίδι και τον καθορισμό των μεμονωμένων σκέλη της τρίχας. Ένα μικρότερο περιθώριο ή διαφορετικά μήκη των περικοπών τρίχας μπορούν να ενσωματώνονται αποτελεσματικά και αρμονικά με το hairstyling είδε.

Κοντά μαλλιά - περισσότερες επιλογές στυλ από ό, τι νόμιζες!

Οι δυνατότητες για το στυλ, είναι με τα κοντά μαλλιά είναι λιγότερο περιορισμένη από ό, τι νομίζετε. Εκτός από το παραδοσιακό hairstyling είδε με κλιματιστικό, κερί ή τζελ μαλλιών νύχια να δημιουργήσετε ενδιαφέρον σε όλα τα απαραίτητα σημεία να διασκεδαστικά εφέ. Έτσι ένα είδος updo μπορεί να είναι επίσης με κοντά μαλλιά πλάθω ή να δημιουργήσετε μεμονωμένα μαλλιά μικτού μήκος. Ενώ τα νύχια με το καφέ πολύ διακριτικές μαύρα μαλλιά και είναι σχεδόν αόρατο στο ελαφρύτερο μαλλιά αστείο αποτέλεσμα έχουν παραχθεί, όταν έθεσε το νύχι μαλλιά χρησιμοποιείται το 4 ως catcher.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής