Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina μαλλιά νύχι - κλειδαριά μακριά και πλούσια μαλλιά
Λεπτομέρειες
+

Αυτό μαλλιά νύχια σε Μαύρο και καφέ με μέγεθος 8 x 3.5 cm κάθε θυμίζει ένα κοχύλι. Η μεγάλη παρένθεση είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να καθορίσει τη μακρά και πλούσια μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σταθερές άνοιξη και κυρτά νύχια

Μαλλιά δαγκάνες πάρει σφιχτό στην τρίχα από την ισχυρή άνοιξη που κρατά από κοινού τα δύο νύχια, καθώς και μέσα από το καμπύλο σχήμα. Αυτή επιμέρους tines αλληλοσυνδέονται και βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά δεν μπορεί να γλιστρήσει έξω. Επίσης το νύχι της τρίχας παραμένει σε ισχύ και δεν χαλαρώνει στην ιστορία της φοράει. Φαίνεται από έξω από το κλιπ μοιάζει με ένα ελαφρώς ανοικτή κέλυφος. Η άνοιξη είναι να δούμε, αλλά διακριτικά εξαφανίζεται μέσα από το Μαύρο και το καφέ colorway.

Ιδιαίτερα χρήσιμα για τα πλούσια μαλλιά

Αυτή η τρίχα νύχια για πλούσια και πυκνά μαλλιά ή μπούκλες είναι οι διαστάσεις 8 x 3.5 cm και το συγκριτικά μαζική πάχος. Α ένα μεγάλο απόσπασμα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν ότι πολλά μαλλιά, ακόμη και αυτό μάλλον εντυπωσιακό αξεσουάρ για τα μαλλιά σε ένα ευρύ φάσμα των μαλλιών στο άλλο ελάχιστα αισθητή. Με μικρή ή λεπτό τριχών, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρώς πιο λεπτή τρίχα νύχι, που στη συνέχεια λιγότερο για τον εαυτό του εφιστά την προσοχή.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής