Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Elina μαλλιά κλιπ + κλιπ σε 24 έθεσε 5 cm
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Κλιπ και σφιγκτήρες είναι πάντα απαραίτητα για τη μακρύτερη τρίχα. Ακόμη και η μέτρια σύντομο κούρεμα απονέμεται το ειδικό σφύριγμα με αυτά τα εξαρτήματα. Παρέχει πιο διακριτικά του κρατήστε το 24 σετ μαλλιά κλιπ + κλιπ Μαύρο / καφέ 5 cm από την Elina.

Σφιγκτήρας ή κλιπ - τι είναι πότε;

Οι διαφορές είναι μεταξύ των κλιπ μαλλιά και μαλλιά κλιπ από τη μία με το Μέγεθος, αλλά και με τον τρόπο. Ενώ ο σφιγκτήρας ωθείται τα μαλλιά μεταξύ τα δύο μεταλλικά μέρη υπό τάση, τα μαλλιά κάτω από την ένταση στερεώνεται στο clip. Έτσι, το κλιπ παρέχει σταθερή λαβή ακόμη πιο ισχυρή σκέλη. Τερματικά μπορεί να εισαχθεί διακριτικά στερεώνω χαλαρά ή πολύ μικρή σκέλη. Πηγαίνει καλά με το κλιπ, ωστόσο, επικεντρωθεί το ενδιαφέρον είναι να δούμε πιο καθαρά.

Μαλλιά τόνος στον τόνο για λεπτή τρίχα σχεδιασμού

Μαύρο και καφέ τόνοι είναι σε σκούρα μαλλιά διακριτικά ή ακόμα και αόρατο στο μέρος. Στο φως τα μαλλιά, ειδικά κλιπ μαλλιά μέσα από το πάχος του υλικού χαμηλή παρατηρήσει μετά βίας. Το κλιπ είναι έπειτα επίσης για να δείτε, ακόμη λόγω της Μέγεθος και η απλή μορφή διακριτικά και απλά. Για να διορθώσετε τα μαλλιά κλιπ ή ένας σφιγκτήρας, ανάλογα με τη δομή της τρίχας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν styling επιπλέον. Μαλακτική κρέμα ή σπρέι είναι επίσης κατάλληλα όπως τζελ ή κερί.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής