Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NIVEA σαμπουάν 2 σε 1 Express 250ml - Σαμπουάν και κοντίσιονερ
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το πρωί πηγαίνει ως επί το πλείστον γρήγορα, ακόμη και κάτω από το ντους. Για την πλήρη καθαρισμό και την πρόσθετη προσοχή παρέχει το Nivea σαμπουάν 2 σε 1 που εκφράσουμε 250ml. Σαμπουάν και κοντίσιονερ σε ένα που παρέχει Αυτό το προϊόν με ένα πέρασμα για καθαρό και υγιεινό αναζητούν μαλλιά.

Καλαμωτή απόσπασμα για ευκολία χτένα

Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα: χρησιμοποιήσατε ακριβώς ένα σαμπουάν είναι συχνά εύθραυστα μαλλιά και μπορεί να είναι σκληρό χτένες. Μένει πλέον χρόνος για μια επιπλέον κοντίσιονερ στη συνέχεια η Nivea παρέχει σαμπουάν 2 σε 1 που εκφράσουμε 250ml για θεραπεία. Για το φως Χτένα ιδιότητες παρέχει περιορισμένη εκχυλίσματος της ακακίας, υγιή λάμψη και ένα ομαλή αίσθηση φέρνει ρευστή κερατίνη στα μαλλιά. Η ήπια διατύπωση σε αυτό το 2 σε 1 προϊόν από Nivea έτσι προσφέρει την ολοκληρωμένη υπηρεσία express για την Μαλλιά.

Μόλις ένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση

Καθαρισμός σαν ένα σαμπουάν, περιποίηση ως ξέβγαλμα - το ίδιο κάνει και η Nivea Σαμπουάν 2 σε 1 Express, το οποίο λόγω της ήπια συστατικά για την καθημερινή Εφαρμογή είναι κατάλληλο. Ένα ξύλο καρυδιάς μεγέθους Ποσότητα είναι μασάζ στα μαλλιά, να ένα σύντομο Einwirkzeigt είναι καλά ξεπλένεται με καθαρό νερό. Τα μαλλιά αισθάνεται αμέσως μαλακό και αισθητά ιπποκόμος. Ως συμπλήρωμα περαιτέρω προϊόντα περιποίησης και styling από Nivea που χρησιμοποιείται είναι η καθημερινή Αποτέλεσμα τέλεια εξαρτήματος μαλλιά με υγιή λάμψη.

Διαστάσεις
+
0.035 Μέτρα (m)
0.07 Μέτρα (m)
0.2 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής