Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση μαλλιών
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
NIVEA για άνδρες σαμπουάν κατά της πιτυρίδας δύναμη 250 ml
Λεπτομέρειες
+

Πιτυρίδα μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Εκτός από την καύση φαγούρα που συχνά συνοδεύει, είναι για πολλούς Οι άνδρες συχνά καταστροφικές τις ορατές συνέπειες. NIVEA άνδρες έχει τώρα μια Προϊόν φροντίδας του δέρματος έχει σχεδιαστεί με τα θιγόμενα μέρη με συνέπεια διατηρούν τα μαλλιά σας και μπορεί να κάνει αποτελεσματική κατά της πιτυρίδας: η Nivea σαμπουάν κατά της πιτυρίδας Δύναμη για τους άνδρες 250 ml.

Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υγρό σαφές σύστημα

Η δύναμη σαμπουάν κατά της πιτυρίδας με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υγρό είναι σαφές σύστημα εξοπλισμένα, που καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα. Ήδη από την πρώτη Λούσιμο ξεδιπλώνεται αποτελεσματικός, ο τύπος έτσι ώστε οι κλίμακες λιγότερο άμεσα. Τα ενεργά συστατικά ώστε το τριχωτό της κεφαλής πίσω στο συσκευή φυσική ισορροπία, προκαλώντας το σχηματισμό της πιτυρίδας φυσικά θα μειωθεί. Επειδή επιλύονται τα ενεργά συστατικά στα σαμπουάν, μπορούν σε ιδανική για διανέμονται στο τριχωτό της κεφαλής, έτσι ώστε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Καθημερινή φροντίδα για γερά μαλλιά

Στην ιδανική περίπτωση, η Nivea είναι καθημερινή δύναμη κατά της πιτυρίδας σαμπουάν για άνδρες 250 ml εφαρμόζεται. Έτσι το σχηματισμό της πιτυρίδας δεν μπορεί να μειωθεί μόνο, αλλά και να προληφθεί σε μακροπρόθεσμη βάση. Επιπλέον, το σαμπουάν προσφέρει τα τέλεια συστατικά για την καθημερινή συντήρηση. Το εκχύλισμα μπαμπού περιλαμβάνονται ενισχύει τα μαλλιά του το Προσέγγιση για τις συμβουλές. Μετά το σαμπουάν είναι μασάζ και στη συνέχεια ήταν ξεπλένονται τα μαλλιά αισθάνεται ιδιαίτερα έντονα και αφθονεί σε Να είσαι ευλογημένο.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής