Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo κρέμα Λάμψη για χείλια 71 2, 7 της ml - για πλήρη και γυαλιστερό χείλη
Λεπτομέρειες
+
Τα χείλη, πρέπει να υπογραμμιστεί φαινομενική πολύ εντυπωσιακή, είναι η χρήση του ιδεώδους κρέμα 2.7 ml Indigo Λάμψη για χείλια 71. Για φυσικές διακριτικές ημέρα απαρτίζουν την λεπτή κρέμα είναι κατάλληλο ήχο που κάνει τα χείλη ελαφρώς λάμψη.

Λάμψη για χείλια για λάμψη και όγκο

Σε αντίθεση με το αδιαφανές κραγιόν ένα Λάμψη για χείλια αποχρώσεις μόνο κραυγαλέα και ελαφρά τη καρδία που καλύπτει τα χείλη. Η Indigo κρέμα Λάμψη για χείλια 71 2.7 ml στην κρέμα φως φωτίζει το χρώμα του φυσικού πακέτου lip, την ίδια στιγμή να πάρει περισσότερο όγκο και μια σαγηνευτική λάμψη. Μακράς διαρκείας και colorfast καιρό υπεύθυνος του χείλους gloss στα χείλη και να είναι πάντα φρέσκα και με τη βοήθεια του το σφουγγάρι applicator.


Το δικαίωμα Χρώμα για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε περίσταση

Σε ποια Χρώμα, επιλέγεται ένα lip gloss, μεταξύ άλλων εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Αποφασίσει την σωστή Χρώμα είναι, επίσης, την ευκαιρία και το ντύσιμο. Η πιο τέλεια τη σύνθεση, την ολόκληρη εκπομπή είναι πιο ελκυστική. Να προσδιοριστεί η κατάλληλη Χρώμα να τον τόνο του δέρματος πιο εύκολο το αστίλβωτος. Το ιδανικό Χρώμα είναι αυτή που είναι παρόμοιο με το χρώμα του φυσικού πακέτου lip, εξευγενισμένα ή τους. Εκτός από την επίδρασή της ωραιοποίησης του Indigo είναι 71 μια κρέμα ενυδατική κρέμα 2.7 ml από τον τρόπο επίσης. Τα χείλη προστατεύονται και διατηρούνται. Το lip gloss μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως ένα λαμπρό τέρμα για συμβατικά κραγιόν.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής