Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo eyeliner 3,5 ml - για το τέλειο βλεφαρίδες
Λεπτομέρειες
+
Με το eyeliner Indigo 3,5 ml τέλειο eyeliner να πετύχει εύκολα. Τονίζονται τα μάτια, να φανεί μεγαλύτερο και είναι μια κορυφαία επιλογή σε κάθε πρόσωπο. Η αποτελεσματική eyeliner είναι ένα μικρό πράγμα με μεγάλη αποτελεσματικότητα με λίγη πρακτική και κάθε μέρα εξασφαλίζει ωραία εμφάνιση.

Υγρό eyeliner για τα όμορφα μάτια

Υγρό eyeliner μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα και επιτρέπει το eyeliner σε πολλές παραλλαγές. Γεύση και το είδος των πράγμα είναι εάν το κτύπημα παχιά ή λεπτή, μεγαλύτερη ή μικρότερη. Το σχήμα των ματιών είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να αλλάξει οπτικά με διάφορα τεχνάσματα ή στρες. Στρογγυλά μάτια εμφανίζονται πλέον, όταν έβγαλε το eyeliner στο εσωτερικό και εξωτερικό καπάκι τέλος.

Να διαχειριστεί το eyeliner

Το σωστό προϊόν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα τέλειο eyeliner. Έχουν ένα σταθερό χέρι και προστίθεται ένα χαλαρό μάτι, το μακιγιάζ του ματιού να επιτύχει γρήγορα και χωρίς περαιτέρω δυσκολίες. Ο ευκολότερος εγκεφαλικό επεισόδιο διαδέχεται όταν το μάτι είναι χαλαρή και χαλαρή. Το άλλο μάτι είναι ελαφρώς ανοικτή. Για τη σειρά του το eyeliner Indigo 3,5 ml πρέπει να είναι το καπάκι, καθαρό και χωρίς λίπη, ιδανικό είναι ένα αλφαβητάρι με βάση μια σκιά ματιών. Στη συνέχεια, το eyeliner είναι πολύ μεγάλα.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής