Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Ανανέωση Indigo ρουζ 5 g - η χροιά και το μοντέλο
Λεπτομέρειες
+
Το Indigo ρουζ 5 g είναι ιδανικό για λεπτές ημέρα το μακιγιάζ, μπορεί να εφαρμοστεί επίσης για το βράδυ ή πολυστρωμάτωση κουρασμένος και χλωμό δέρμα. Το πρόσωπο που διαμορφώνεται ομαλά, φαίνεται πιο φρέσκο και πιο υγιεινό. Εφαρμόζεται σωστά το ρουζ δίνει ένα radiantly όμορφη εμφάνιση.

Ρουζ - το πολυτάλαντο φορτηγό

Με το σωστό τόνο και τη σωστή τεχνολογία, ρουζ μπορεί να αφήσει ένα πρόσωπο δεν είναι μόνο φρέσκα αλλά επίσης μοντέλο. Στρογγυλά πρόσωπα εμφανίζονται λιγότερο πλήρη, ένα ξεχωριστό πηγούνι εμφανίζεται στο παρασκήνιο. Για τη δομή και το μοντέλο μια διακριτική και ματ χρώμα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, τότε εφαρμόζεται το ρουζ. Στεναχωρηθεί εμφανίζονται πιο αρμονική αν εφαρμόζεται το χρώμα έμφασης από το υψηλότερο σημείο του τα ζυγωματικά έξω για οριζόντια προς την γραμμή των μαλλιών.

Όλα εξαρτώνται από το σωστό τόνο

Ενώ το ρουζ πρέπει να είναι τόσο φανταχτερός και εμφανή στη δεκαετία του 1980, είναι τώρα κατακτημένη τόνους. Απαρτίζουν είναι ως φυσικό και μέτριος εργασία. Γυναικών σχετικά με τον τύπο και τα μαλλιά χρώμα του δέρματος, βρείτε το σωστό τόνο των Χμερ. Είναι πάντα ζεστό κόκκινο με ελαφρά κίτρινο μερίδα. Λεπτή ροζέ υπόδειξη είναι ιδανικά για την φωτεινή επιδερμίδα, πιο σκούρο τύπους να επίσης ακόμη και βαθύτερη πρόσβαση σε παλέτας χρωμάτων και να επιλέξετε ρουζ σε ροζ ή τριανταφυλλιά με μαύρο μαλλιά και δροσερό τον τόνο του δέρματος.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής