Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
lavera Μάσκαρα

Λεπτομέρειες
+

Επιπροσθέτως, ως επί το πλείστον σκούρο στρώμα, εξασφαλίζει ότι οι βλεφαρίδες είναι παχύτερο και έτσι να επιτευχθεί μια πιο εντατική και εκφραστικά μάτια. Ανάλογα με την μάσκαρα που χρησιμοποιείται, επεκτείνονται τα μαστίγια.

Το πινέλο ακρίβεια από lavera Μάσκαρα ενισχύει, διαχωρίζονται, και δίνει περισσότερο μήκος και εκφραστικότητα των βλεφαρίδων. Το πινέλο του όγκου, εξασφαλίζει σταθεροποίηση και εκπληκτική βλεφαρίδες. Συστατικά φυσικής προέλευσης όπως το οργανικό μελισσοκέρι και εκλεπτυσμένη μεταλλικών χρωστικών δώσει μακριά λαβή και εντατική προστασία.

Το επιλεγμένο βιο-ελαίων και των κεριών τα μαστίγια φαίνονται μεταξένιος, ευέλικτη, πλήρως και περιβάλλονται από τον τύπο: χαλαρωτικό απαλά. Δεν μουτζούρες, δεν κλείδωμα, αλλά ορίζεται και λαμπερό βλεφαρίδες. Δερματολόγο και Οφθαλμίατρος δοκιμαστεί, κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής.


Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής