Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Συνθέτουν Sabrina - άψογη επιδερμίδα κάθε μέρα
Λεπτομέρειες
+
Μικρότερες ουλές, κηλίδες και άλλες Schönheitsfehlerchen στο πρόσωπο μπορεί να αφαιρεθεί με το αποτελεσματικά κάνει επάνω Sabrina. Μετά την παραγγελία, το του προσώπου δέρμα φαίνεται ομαλή και όμορφη. Από η αδιαφάνεια και η διάρκειά της ποιότητας απαρτίζουν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Λείο δέρμα με το σωστό μακιγιάζ
Το τέλειο μακιγιάζ τονίζει το δικό της τόνο του δέρματος, και όχι να τον συναντήσει, επίσης εκτίθενται τα πλεονεκτήματα του προσώπου. Επιλέγοντας την κατάλληλη απόχρωση που κάνει φυσικά, Σαμπρίνα κάνει και το μικρό Schönheitsfehlerchen κρύβονται απόλυτα. Όχι μόνο τον τόνο του δέρματος, το δέρμα παίζουν επίσης ρόλο στην επιλογή συνθέτουν. Συνθέτουν υγρό κατάλληλο για επιδερμίδες, που τείνει να στεγνώσει το δέρμα, πρέπει να επιλέξετε μια κρέμα κάνουν. Η σκιά δεν πρέπει να είναι πολύ σκούρα γιατί αυτό κάνει παλιά, επιλέγει μια σκιά είναι πολύ φωτεινό, το πρόσωπο που φαίνεται γρήγορα ΑΠΑΛΟ και ασθενικά.
Εφαρμογή κάνει επάνω σωστά
Ως βάση για το κάνει Sabrina, συνιστάται μια κρέμα ημέρας, ένα concealer καλύπτει τους μαύρους κύκλους, κόκκινες φλέβες και τις μικρές ρυτίδες και καθιστά δυνατή την μοντέλο του προσώπου. Συνθέτουν το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί στη συνέχεια το δάχτυλο, είναι, επίσης, βρεγμένο σφουγγάρι ή βούρτσα. Είναι σημαντικό ότι για να αναπληρώσετε δεν χρησιμοποιείται. Διαφορετικά, το πρόσωπο φαίνεται λίγο σαν μια μάσκα και πάνω από schminkt. Ελάχιστα συνθέτουν χρησιμοποιούνται, πρόκειται για έναν τόνο κηλιδωμένος και άνιση δέρμα.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής