Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Μακιγιάζ
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
YOUMAXX βλεφαρίδες
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Για ένα τέλειο μακιγιάζ, τέλειο βλεφαρίδες επίσης πρέπει να διαδραματίσει έναν ρόλο. Τα μαστίγια ποικίλλει, ανάλογα με την περίσταση και τα είδη ένδυσης. Και μάλλον μικρή βλεφαρίδες ταιριάζει και μερικές φορές θα πρέπει να εφαρμόζονται ελαφρώς παχύτερο και να επιλέξετε την πολύχρονη βλεφαρίδες.

Με τις βλεφαρίδες μας YOUMAXX, θα βρείτε το δικαίωμα μαστιγώνει για κάθε περίσταση. Έτσι είναι τα μάτια σας τέλεια.

Προτιμάτε το φυσικό βλέμμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ σας προσκαλούμε σε ένα κόμμα και να το μακιγιάζ της ακριβώς ταιριάζει δεν το φυσικό βλέμμα, θα πρέπει να υπάρχει κάτι φανταχτερός.
Με YOUMAXX βλεφαρίδες μόνο μπορείτε να εφαρμόσετε το φυσικό βλέμμα και το βράδυ κολλάτε ακριβώς το εντυπωσιακό βλεφαρίδες που θέλετε να. Έτσι, εκτός από τον εαυτό σας τις ώρες Εφαρμόστε μάσκαρα σε βλεφαρίδες.

Απλά επικολλήστε τα μαστίγια της επιλογής σας. Αν δεν θέλετε πλέον αυτό, απλά να το τραβήξει μακριά, και ενδεχομένως άλλα κόλλα ή στάση, δεν έχει σημασία πόσο σας αρέσει, είναι κάτι για τον καθένα κάποιου. Απλά περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής