Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nivea Deospray προστατεύει στρες προστασία για τους άνδρες -
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ειδικά οι άνδρες ιδρώνουν τη πίεση γρήγορα και μόνιμα. Το Deospray Nivea V ανακουφίζει από τις δυσάρεστες παρενέργειες στρες προστασία για τους άνδρες με την αποτελεσματική αντι-perspirant προστασία διαρκεί έως 48 h. Μασχάλη υγρασία και μυρωδιά έχουν έτσι καμία πιθανότητα.
Προστασία από την εφίδρωση underarm και βιώσιμη φροντίδα
Στην πίεση Deospray V Nivea προστασία για τους άνδρες που συνδυάζονται δύο δραστικών συστατικών, που αποδεδειγμένα πρόληψη εφίδρωση. Σε συνδυασμό, αποτελούν μια ασυναγώνιστη Duo και αντικαταστήστε μασχάλης υγρασία και μυρωδιά του ιδρώτα με ένα ζωτικής σημασίας αρσενικό άρωμα. Μέσω το συμπεριλαμβανόμενο αβοκάντο λάδι καί τήν ἀποκήρυξη τοῦ αλκοόλ στη διατύπωση της το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης ταυτόχρονα προστατεύεται και να διατηρηθεί, το δέρμα αισθάνεται ξηρό και ομαλή.
Ευκολία στη χρήση - μακράς διαρκείας επίδραση
Το στρες Deospray Nivea V προστασία για τους άνδρες θα να ψεκάζονται μετά το ντους ή το λουτρό που εφαρμόζεται και μόνο κάτω από τις μασχάλες. Το σπρέι πρέπει να είναι εντελώς στεγνό πριν από το ντύσιμο. Όταν η εφαρμογή είναι να εξασφαλιστεί ότι το δέρμα δεν είναι ερεθισμένο ή τραυματίες. Γούνες μπάνιο είναι το V Nivea Deospray άγχος προστασία για τους άνδρες σε μια 150 ml σπρέι μπορεί να διαθέσιμα, διότι υπάρχουν πρακτικά 35 ml συσκευασία που χωράει στην τσέπη σας.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής