Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση δέρματος

Περιποίηση δέρματος

YOUMAXX 100 τεμ ξύλινη σπάτουλα κερί Περιποίηση δέρματος YOUMAXX 100 τεμ ξύλινη σπάτουλα κερί
from 4,45 € *
4,32 € / 100 g
YOUMAXX κερί Περιποίηση δέρματος YOUMAXX κερί
from 8,60 € *
19,11 € / 1000 g
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Κερί θερμότερο Περιποίηση δέρματος YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Κερί θερμότερο
from 18,95 € *
14,80 € / 1000 g
Nivea ντους 250 ml Περιποίηση δέρματος Nivea ντους 250 ml
3,75 € *
1,50 € / 100 ml
Axe Deospray 150 ml Περιποίηση δέρματος Axe Deospray 150 ml
1,99 € *
1,33 € / 100 ml
Sebamed λοσιόν 200 ml Περιποίηση δέρματος Sebamed λοσιόν 200 ml
6,25 € *
3,13 € / 100 ml
Ενυδατικές φύσιγγες 10x 3ml Περιποίηση δέρματος Ενυδατικές φύσιγγες 10x 3ml
18,16 € *
60,53 € / 100 ml
Syis φύκια μάσκα ιβίσκου Περιποίηση δέρματος Syis φύκια μάσκα ιβίσκου
6,32 € *
21,07 € / 100 g
Bi-es Dynamix Schwarz EDT 100ml Περιποίηση δέρματος Bi-es Dynamix Schwarz EDT 100ml
23,26 € *
23,26 € / 100 ml
Περιποίηση δέρματος και skin care products: Τα πάντα για την περιποίηση του δέρματος!
Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπου και συγχρόνως είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα.  Σε έναν ενήλικα η επιφάνεια του δέρματος αντιστοιχεί σε περίπου δύο τετραγωνικά μέτρα. Καθημερινά το δέρμα εκτίθεται σε πολυάριθμες επιβαρύνσεις. Οφείλει να αντέχει τη ζέστη, το κρύο, τη σκόνη, την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία και άλλους πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το δέρμα έρχεται σε επαφή με απορρυπαντικά και άλλες ουσίες που το επιβαρύνουν. Σημαντική συνεπώς είναι η άριστη και τακτική περιποίηση του δέρματος που δεν επιβαρύνει επιπρόσθετα το δέρμα. Η φυσική περιποίηση του δέρματος ξεκινάει από τα φυσικά προϊόντα της lavera και της YOUMAXX, τα οποία διατίθενται για εσάς από το δικό μας κατάστημα Wellness.

Σας προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα από προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία προσφέρουν στο δέρμα σας φροντίδα με διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Τα φυσικά μας προϊόντα περιποίησης δέρματος δεν περιέχουν συνθετικά πρόσθετα και ούτε βλαβερές ουσίες. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από ελεγμένες και βιολογικές καλλιέργειες ή από πιστοποιημένες συλλογές άγριων φυτών, κάτι που χαρακτηρίζει ιδιαίτερα τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Εξυπακούεται ότι κατά την παρασκευή φυσικών καλλυντικών δεν χρησιμοποιούνται ούτε χημικά συντηρητικά ούτε και χημικές αρωματικές ουσίες. Εδώ βρίσκονται οι φυσικές δραστικές ουσίες των φυτών στο επίκεντρο.  Απαγορευμένο πεδίο αποτελούν και οι δοκιμές σε ζώα με το έτοιμο προϊόν ή τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται.

Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τον δικό σας ειδικό τύπο δέρματος και συνθέστε το προσωπικό σας πρόγραμμα ομορφιάς.  Αφήστε το δέρμα σας να λάμψει μέσω της σωστής περιποίησης και υποστηρίξτε το αποτελεσματικά στην προστασία του σώματός σας από εξωτερικές επιδράσεις. Αν αισθάνεστε φαγούρα ή τράβηγμα στο δέρμα ή αυτό ξεφλουδίζει ή είναι ερεθισμένο, τότε αυτό είναι μια σαφή ένδειξη ότι το μεγαλύτερο όργανό σας χρειάζεται βοήθεια και φροντίδα. Αλλά και το άτονο ή το ρυτιδιασμένο δέρμα ή μια ματ απόχρωση δέρματος μπορούν να αποτελούν ενδείξεις ότι το δέρμα σας δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει χωρίς βοήθεια στις επιδράσεις του περιβάλλοντος και της καθημερινότητας. Κατά συνέπεια μην αφήνετε το δέρμα σας να φτάσει στο σημείο να εκπέμπει σήματα κινδύνου, αλλά υποστηρίξτε το καθημερινά με μια φυσική περιποίηση του δέρματος.

Μια απαλή λοσιόν καθαρισμού ενδείκνυται άριστα για τον καθαρισμό και μπορεί να εφαρμοστεί και στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Το περιστασιακό peeling (απολέπιση) αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα ενώ στη συνέχεια μια καταπραϋντική μάσκα χαρίζει την απαραίτητη υγρασία και επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα. Μια θρεπτική κρέμα είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος με φυσικά προϊόντα από φαρμακευτικά φυτά και φυσικές ουσίες. Για το σώμα μια λοσιόν σώματος αποτελεί τη βέλτιστη λύση. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα.  Σε καμία περίπτωση να μην παραλείπεται η φροντίδα των χεριών που συχνά εκτίθενται σε ιδιαίτερες επιβαρύνσεις.  Επομένως μια κρέμα χεριών από φυσικά προϊόντα που χαρίζει την απαραίτητη υγρασία δεν θα πρέπει να λείπει.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€