Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση δέρματος
lavera Περίθαλψη χέρι
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ο καθένας θέλει να έχει όπως μαλακό, περιποιημένα χέρια, αλλά που δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατή μέσω σταθερό χέρι πλύσιμο, ήλιο, βροχή, άνεμος και ιδιαίτερα κρύο. Το δέρμα στα χέρια σφίγγει, γίνεται κόκκινο και παίρνει ρωγμές. Έτσι ώστε το ευαίσθητο δέρμα, παρά τις εξωτερικές επιρροές θα παραμείνει μαλακό και εύπλαστο, θα πρέπει να ισχύει ένα σας τακτικά. Με lavera Προϊόντα περιποίησης χεριών έχουν βρει να διατηρήσει ακριβώς του σωστού κρέμα για τα χέρια σας και να προστατεύσει.

Η κρέμα χεριών με βιολογικό λάδι Αμυγδάλου και το βιολογικό βούτυρο Shea προστατεύει τα χέρια, ακόμη και στην βαριά χρήση και τους παρέχει την απαραίτητη υγρασία. Αποτελεσματικό βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καταπραΰνει και θρέφει το δέρμα.

Πολύ ελαφρύ διατύπωση lavera απορροφά γρήγορα στο δέρμα και αμέσως δίνει βελούδινη μαλακά περιποιημένα χέρια, ένα ευχάριστο άρωμα. Τα χέρια αισθάνονται απαλές και καθαρές, ακόμη και αν αυτοί τονίζονται ιδιαίτερα.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής