Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: καλλυντικά / Περιποίηση δέρματος
lavera Αφρόλουτρο
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το lavera Αφρόλουτρο δίνει στο δέρμα με πολύτιμο βιολογικό εκχύλισμα Aloe Vera και διαφορετικές μυρωδιές, χαλάρωση και μια αίσθηση καλά διατηρημένο δέρμα. Πολύτιμη οργανική Aloe Vera πολύ πολύτιμη ενυδατώνει το δέρμα. Την ίδια στιγμή παρέχουν ήπια, φυσικά επιφανειοδραστικές ουσίες για λάδι καρύδας, και με βάση τη ζάχαρη για ένα ιδιαίτερα καταπραϋντική και απαλό καθαρισμό. Τις διάφορες ουσίες, η lavera χρησιμοποιούνται δίνει στο δέρμα κατά τη διάρκεια του ντους του ειρήνη και δύναμη και φέρνει το σώμα και το μυαλό σε μια χαλαρή ισορροπία.
Την ίδια στιγμή παρέχουν ήπια, φυσικά επιφανειοδραστικές ουσίες για λάδι καρύδας, και με βάση τη ζάχαρη για ένα ιδιαίτερα καταπραϋντική και απαλό καθαρισμό. Η ήπια φόρμουλα του lavera Ντους Τζελ καθαρισμού πατώματος για καθημερινή κατάλληλο, αυτοί ένα καλό δέρμα συμβατότητα, καθώς και ένα ευχάριστο άρωμα που σας όλη την ημέρα συνοδεύεται. Αν έχετε περισσότερα από lavera Προϊόντα θα ήθελα να ξέρω, απλά κοιτάξτε στο διαδικτυακό μας κατάστημα, θα βρείτε πιθανώς το σωστό.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής