Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Deals
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Αίγλη καρφί φύλλο τίγρη για την τέχνη νυχιών σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων.
Λεπτομέρειες
+

Αίγλη η καρφί φύλλων αλουμινίου von nded είναι επίσης κατάλληλο ως ένα καρφί τέχνης στοιχείο στην ακρυλικό τεχνική για τη μοντελοποίηση της πηκτής. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό νυχιών πλήρη κάλυψη ή ως έξυπνο catcher στο πλαίσιο μοντελοποίησης. Επίσης στο φυσικό νύχι, η ταινία μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε πολλές παραλλαγές τους.
Vorm εφαρμογή η τέχνη νυχιών φύλλων αλουμινίου στο φυσικό ή τεχνητά νύχια πρέπει αυτό έφερε με τη μορφή, εάν είναι απαραίτητο, διαμορφώθηκε και καλά καθαρισμένα είναι. Ειδικά για την πλήρη άρση των λεπτών σωματιδίων είναι να δοθεί προσοχή. Μια σκούπα από μας nded σε απευθείας σύνδεση σειρά είναι ιδανική για αυτό. Αφού δημοσιεύσουν το κατάλληλο μπάλωμα της νύχια για το καρφί, είναι προσεκτικά τράβηξε από τη μεταφορά κορδέλα και το αλουμινόχαρτο καρφί αίγλη που έχει συσταθεί. Μόνο, αν η γκοφρέτα-λεπτό αυτοκόλλητη ταινία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, πατήστε στον σταθερά. Σε λίγα λεπτά, μια θεαματική Nailart είναι έφερνε χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μια τότε εφαρμόζεται σφράγιση gel νυχιών αλουμινόχαρτο παραμένει ασφαλής στη θέση.
Ειδική άκρη μας για την εφαρμογή του φύλλου αλουμινίου νυχιών το νύχι: η ταινία είναι θερμαίνεται με στεγνωτήρα μαλλιών αυτή εκτείνεται όπως von ίδια ομαλή και τέλεια προσκολλάται στην επιφάνεια του νυχιού.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής