Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / λαμπα επιτραπεζια
NAIL-EON λαμπτήρας χώρο εργασίας είναι οικονομικό και φωτίζεται, φωτεινά
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Υγιεινής και της καθαριότητας, θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό νυχιών και νυχιών μόδα σε θέση επίσης να περιλαμβάνουν άσκηση και το σωστό υλικό, καθώς και το εργαλείο για τα πιο σημαντικά σημεία. Εξοπλισμός και ένα φως εργασίας περιλαμβάνουν πολλές σαλόνι νυχιών για κάθε γραφείο. Ο λαμπτήρας είναι το πιο σημαντικό σκεύος στον πάγκο εργασίας του. Για τα νύχια και το σχεδιασμό των νυχιών, το σωστό φωτισμό είναι απαραίτητο να είναι σε θέση να λειτουργεί τέλεια. Μας NAIL-EON λαμπτήρας χώρο εργασίας σας παρέχει άριστες συνθήκες εργασίας και θα ανάψει το δρόμο σας προς το πανέμορφο μοντέλο στρώματα. Το LED φως είναι απαλλαγμένη από το εκτυφλωτικό και χαμηλής-ακτινοβολία. Λευκό φωτεινό LED τεχνολογίας επιτευχθούν τιμές έκθεσης, όπως μόνο το φως της ημέρας. Ως εκ τούτου, μπορεί να φωτιστεί πλήρως ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας. Λαμπτήρες έχουν το πλεονέκτημα ότι αναπτύσσουν καμία θερμότητα LED. Ως εκ τούτου είναι προορισμένος για τα νύχια, διότι δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων. Για το στυλίστες νυχιών και των πελατών, εργασία κάτω από τη λάμπα είναι εξίσου ευχάριστη. Δεδομένου ότι η σκόνη δεν προσελκύεται από το ίδιο το λαμπτήρα, ο καθαρισμός είναι εύκολος και δεν υπάρχουν αρνητικές επιδράσεις. Το UV-γέλη μπορεί να μην σκληρύνει από τη θερμότητα που λείπουν. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου. Δείτε για τον εαυτό σας και δεν είναι πλέον δυσανασχετούν μια κακή φωτισμός στο γραφείο σας. Αφήσει φως πάει σχετικά με μας NAIL-EON λαμπτήρας χώρο εργασίας.

Διαστάσεις
+
0.754 Μέτρα (m)
0.319 Μέτρα (m)
0.068 Μέτρα (m)
οδηγίες
+
Επειδή η ίδια η λάμπα δεν απορροφά τη σκόνη, το καθάρισμα γίνεται απλά, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Η λάμπα εργασίας αυτή αρκεί για τον φωτισμό όλου του τραπεζιού εργασίας.
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.9444
Επισκόπηση
5
17
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής