Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Συσκευές / λαμπα επιτραπεζια
NAIL-EON επαγγελματικό ενισχυτή γραφείο

Λεπτομέρειες
+

Υγιεινή και καθαριότητα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα του τα νύχια και νυχιών σχεδιασμός. Επιπλέον, σημαντικά σημεία περιλαμβάνουν την άσκηση και το σωστό υλικό και το εργαλείο. Εξοπλισμός και ένα φως εργασίας περιλαμβάνουν πολλές σαλόνι νυχιών για κάθε γραφείο. Ο πάγκος εργασίας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα και καθαρά σχεδιασμένο. Η θέση του το μοντέλο ή ο σχεδιασμός σωστά για να εργαστούν, ένα επαρκές και καλό φωτισμό είναι σημαντικό. Μας NAIL-EON επαγγελματικό χώρο εργασίας λάμπα φωτίζει την περιοχή εργασίας και παρέχει την τέλεια όραση. Από το Προβολεύς εργασίας, μπορείτε να δείτε τις ανωμαλίες σχετικά με το νύχι, όπως και το μικρότερο παρατυπίες στο σχεδιασμό νυχιών. Ο λαμπτήρας δημιουργήθηκε ειδικά για το εργασιών σχεδιασμού των νυχιών. Αυτό ότι ήταν ιδανικό ταίρι αποτρέπει διασπούν σκέψεις σχετικά με τα νύχια. Στο φανό, ένα 20-Watt σωλήνα εξασφαλίζει τον απαραίτητο φωτισμό. Θα λάβετε ένα σωλήνα αντικατάστασης που παρέχονται δίπλα στο λαμπτήρα. Οι επιτραπέζιοι λαμπτήρες μας έργο είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με την υψηλότερη ποιότητα Ευρωπαϊκής κατευθυντήριες γραμμές τι σας καλύτερη ποιότητα που εγγυάται. Προσφέρουμε πολλά χρόνια εμπειρίας ως παραγωγός. Πείσετε τον εαυτό σας από τα προϊόντα μας και να φωτίσει καλύτερα το γραφείο σας με μας Προβολεύς εργασίας. Σας θα μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα σε καρφί σχεδιασμό και την μοντελοποίηση και είναι ενοχλημένος ότι δεν έχετε πολύ νωρίτερα χρησιμοποιήσει ο λαμπτήρας για το έργο σας!

Διαστάσεις
+

0.754 Μέτρα (m)
0.319 Μέτρα (m)
0.068 Μέτρα (m)

οδηγίες
+

Το τέλειο βοήθημα στον σχεδιασμό νυχιών, με κομψή εμφάνιση. Εξασφαλίζει όλο το φως που χρειάζεστε για τη δημιουργία τεχνητών νυχιών.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.7111

Επισκόπηση

5
33
4
11
3
1
2
0
1
0
5
EMOL
Time:22:31
Date:10.02.2016
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής