Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / τροχοι νυχιων

τροχοι νυχιων

Promed de luxe τροχοι νυχιων Promed de luxe
168,52 € *
dbd-b Σετ 10 κοπτικών τροχοι νυχιων dbd-b Σετ 10 κοπτικών
48,67 € *
dbd-d σύνολο 6 κόφτες τροχοι νυχιων dbd-d σύνολο 6 κόφτες
10,37 € *
Κάτοχος bit τροχοι νυχιων Κάτοχος bit
7,70 € *
Κόφτης 1 τροχοι νυχιων Κόφτης 1
10,96 € *
Κόφτης 2 τροχοι νυχιων Κόφτης 2
8,21 € *
3 Carbide Cutters τροχοι νυχιων 3 Carbide Cutters
18,05 € *
13 mm ελαστικό φορέα τροχοι νυχιων 13 mm ελαστικό φορέα
10,96 € *
Βάση καουτσούκ 7 mm τροχοι νυχιων Βάση καουτσούκ 7 mm
10,96 € *
Τροχοί νυχιών, τροχος μανικιουρ: Για μανικιούρ και πεντικιούρ

Οι τεχνικές συσκευές μπορούν να κάνουν πολλές εργασίες. Αυτό δεν ισχύει μόνο στα νοικοκυριά, αλλά και στην βιοτεχνία και στην τέχνη. Όπως στα χειροποίητα ξύλινα γλυπτά ή στα χειροποίητα μεταλλικά κιγκλιδώματα, έτσι μπορούν και τα νύχια με τεχνικές συσκευές να λιμαριστούν και να φρεζαριστούν. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια λεπτή εργασία, οι κόπτες των Nailstudio είναι αντίστοιχα μικροί. Οι ελαφριές μονάδες είναι εύκολο να χειριστούν, αφού έχουν ένα πεντάλ ποδιού για τον εύκολο χειρισμό. Κάθε χειρολαβή έχει εργονομικό σχήμα, έτσι ώστε να δουλεύεται εύκολα στο χέρι, εξαλείφοντας τις χρονοβόρες εργασίες στα τεχνητά νύχια, επειδή λειτουργούν γρήγορα. Είναι απλό και κατάλληλο για ένα μανικιούρ, γιατί ανάλογα με την περίπτωση μπορείτε να αφαιρέσετε δέρμα, να καθαρίσετε την επιφάνεια των νυχιών ή να φέρετε στα φυσικά νύχια ένα όμορφο και ομοιόμορφο σχήμα.

Εκτός από τον εξοπλισμό από τους κατασκευαστές Naileon, Promed und Xenon, μπορείτε να βρείτε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας στις σελίδες μας. Σας προσφέρουμε καινούριες χειρολαβές για διάφορες συσκευές, επίσης διάφορες κεφαλές λείανσης και κυλίνδρους, φθηνά χαρτιά και σετ για επαγγελματίες αλλά και για αρχάριους. . θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την περίτεχνη σχεδίαση του τεχνητού και φυσικού νυχιού. Οι συσκευές είναι φιλικές προς τον χρήστη και ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας - ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε 3 χρόνια εγγύηση.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής