Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / τροχοι νυχιων
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Ηλεκτρική λίμα Promed 620
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Στο το μανικιούρ, πεντικιούρ και μοντελοποίηση νυχιών είναι πολλές συσκευές και Απαραίτητα βήματα. Εκτός από καλό υλικό, πρακτική και δεξιοτήτων, αυτό είναι κατάλληλο εργαλείο που είναι σημαντικοί για την επίτευξη των τέλεια αποτελέσματα. Στούντιο νυχιών Συσκευές μπορεί να διευκολύνει πάρα πολύ το έργο στο καρφιά. Ειδικά Κόφτες νυχιών μπορεί να σώσει πολύ χρόνο, το έργο συχνά επίπονη κατάθεσης κόστος. Ειδικά τα αρχεία από τα τεχνητά νύχια, να τις μεταβάσεις από τα παλιά Ίδια μοντελοποίηση, είναι μια επίπονη δουλειά και απαιτεί πολλή αντοχή και προσπάθεια. Επίσης νύχι κόφτες μας ProMED 620 είναι ένα τέλειο εργαλείο για να τα αρχεία Τα φυσικά ή τεχνητά νύχια να γίνει πιο γρήγορα. Ο δρομολογητής είναι μέσω το εργονομικό σχήμα καλά στο χέρι και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αυτός έχει διαφορετικά επίπεδα, που αντιστοιχούν στα οποία πάντα για την Κατάθεση εργασία μπορεί να επιλεχτεί το σωστό δέσιμο. Ανάλογα με το συνημμένο το καρφί κόφτη για τεχνητά νύχια και το μανικιούρ ή πεντικιούρ, για Φυσικά καρφιά που χρησιμοποιούνται. Παίρνετε δίπλα στη συσκευή όμορφα σχεδιασμένο, το ταιριάζει τέλεια, ένα εγχειρίδιο για κάθε πίνακα και κάνει ένα Ρευματολήπτης. Επιπλέον, η μονάδα έχει κινητήρα ταχύτητα έως 20.000 rpm και η περιστροφή δεξιά / αριστερά είναι ρυθμιζόμενο. Εμείς σας προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας, όλες τις τελευταίες Το UV-gel τεχνολογίας είναι κατασκευασμένα και μακροχρόνια Κατασκευαστές εμπειρία. Δεν είναι πλέον αγωνίζονται με μακρά κατάθεσης εργασίας. Επωφεληθείτε της μας κόφτες νυχιών, θα είστε ενθουσιασμένοι και αναρωτιούνται Πώς σας θα μπορούσε να απέχουν τόσο καιρό.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
5
Hello.. I have bought the machine promed 620 but it wasn't include the titan-bit zylinder-lang art.nr.198551/l.. Gerundet art.nr. 198556 & kreuzverzahnung art.nr. 198557.. And I'll like to have them.. Can i ordered from your company? Or do you know from where i can ordered pls?
Time:11:41
Date:27.06.2017
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής