Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Συσκευές / τροχοι νυχιων
Promed de luxe

Λεπτομέρειες
+

Η κατάθεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της νύχι σχεδιασμού. Επίσης, μανικιούρ και πεντικιούρ είναι εργασίες που απαιτούν την υποβολή της. Promed 620 de luxe μας είναι μια τέλεια λύση για τους επαγγελματίες που εργάζονται. Η συσκευή είναι "Made in Germany", και έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδανικό και για αρχάριους. Λειτουργεί γρήγορα και ισχυρό. Χάρη στις μικρές διαστάσεις του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη συσκευή ή μπορεί να ληφθεί με τους πελάτες όταν επισκέπτονται. Το νέο χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι η καθολική έλεγχο, η οποία καθορίζει την ταχύτητα και την κατεύθυνση. Η Knop έχει τελειώσει με αφρώδη στολίδι και έχει μια στάση ασφαλείας. Η στάση μετατρέπει την ασφάλεια της συσκευής αυτόματα εάν η ταχύτητα παίρνει πολύ γρήγορα ή το αρχείο που αντιμετωπίζει πάρα πολύ πίεση κατά την κατάθεση.

Promed 620 de luxe έχει εξοικονόμηση χώρου, νέα και καινοτόμο σχεδιασμό. Μπορεί να χωρέσει σε κάθε τραπέζι χωρίς πρόβλημα. Το λευκό και αφρώδη περίπτωση κομμάτι χέρι lila θα ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα στήριγμα για το κομμάτι χειρός. Το αρχείο έρχεται με την ίδια τη συσκευή, κομμάτι χέρι, χέρι πετσέτα, κάτοχος λίγο, βούρτσα, 30 caps, τροφοδοτικό και ένα εγχειρίδιο.

Θα είναι περισσότερο από ευτυχείς με την ευκολία της εργασίας ότι αυτή η συσκευή μπορεί να επιτύχει. Αφήστε το 620 Promed σας πείσει, θα το αγαπήσετε!

οδηγίες
+

Χάρη στις μικρές διαστάσεις, η συσκευή αυτή είναι ιδανική ως δεύτερη συσκευή ή για επίσκεψη κατʼ οίκον.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4

Επισκόπηση

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής