Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / φουρνακια νυχιων

φουρνακια νυχιων

NAIL-EON UV λάμπας φουρνακια νυχιων NAIL-EON UV λάμπας
2,95 € *
προσώπου φουρνακια νυχιων προσώπου
31,62 € *
NAIL-EON  UV λάμπα φουρνακια νυχιων NAIL-EON UV λάμπα
35,45 € *
NAIL-EON LED Λαμπάκι φουρνακια νυχιων NAIL-EON LED Λαμπάκι
39,95 € *
UV φως θεραπεία μονάδ φουρνακια νυχιων UV φως θεραπεία μονάδ
38,13 € *
-45%
Φουρνακια νυχιων uv, λάμπες led και ccfl lamp: Για χρήση σε μανικιούρ - νύχια

Ένας τεχνίτης χρειάζεται καλά εργαλεία, ένας καλλιτέχνης καλές συσκευές, ένας- μία σχεδιαστής- στρια νυχιών με καλό εξοπλισμό πετυχαίνει καλύτερη εργασία. Ο εξοπλισμός UV πρέπει να βρίσκεται σε κάθε Nailstudio, γιατί τα UV Gel χρειάζονται χρόνο για να σκληραίνουν. Με τις συσκευές υπεριώδους φωτός, οι οποίες είναι πολύ γρήγορες μπορείτε να επιτύχετε σκλήρυνση του UV Gel μόλις σε 2 λεπτά. Έτσι λιγοστεύει ο χρόνος αναμονής του πελάτη και η εργασία γίνετε πιο ευχάριστη, χωρίς καμία αναγκαστική διακοπή.

Οι συσκευές αυτές είναι ακίνδυνες, αφού μόνο τα δάχτυλα με τα νύχια που βρίσκονται σε επεξεργασία βρίσκονται κάτω από τη σχετικά αδύναμη δράση του υπεριώδους φωτός. Οι μικρές μονάδες είναι καλά προστατευμένες, ώστε να μην ενέχουν κανένα κίνδυνο προς τα έξω. Είναι προσεκτικά κατασκευασμένα και συμμορφώνονται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επίσης παρέχουμε σε όλους τους εξοπλισμούς Nailstudio εγγύηση 3 χρόνων- σε περίπτωση που κάποια στιγμή κάτι χαλάσει.

Εκτός από τις μεγαλύτερες συσκευές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για οικιακή χρήση αλλά και για Nailstudio, θα βρείτε στον κατάλογό μας μικρές συσκευές που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα. Σφάλματα κατά την διάρκεια αντικατάστασης λαμπτήρων, σωλήνων και ανταλλακτικών των συσκευών μας μπορείτε να βρείτε στη λίστα με τις επιπλοκές, ώστε να εντοπίσετε το σφάλμα και να το διορθώσετε.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€