Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / φουρνακια νυχιων
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Λάμπα CCFL NAIL-EON για τη θεραπεία UV LED και ζελέ
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Συσκευές όπως το UV καρφί φανός Studio περιλαμβάνουν καθαριότητα, την υγιεινή και τα σωστά εργαλεία απαραίτητα σε ένα σαλόνι νυχιών. Διαφορετικά, δεν κατάλληλη νύχια modeling μπορεί να είναι μοντέλο. Οι σωλήνες, που βρίσκονται στους λαμπτήρες, πρέπει να αντικατασταθεί μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν είναι μόνο χρονοβόρα, μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή. Μας NAIL-EON CCFL λαμπτήρας είναι η τέλεια εναλλακτική λύση. Η τεχνολογία CCFL είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται μια λεγόμενη κρύο καθόδων. Έχει μια διάρκεια ζωής των 30.000 ώρες. Την αντικατάσταση της συσκευής του σωλήνα τόσο μακρινό. Εκτός της μακροζωίας, αυτή είναι επίσης εξαιρετικά οικονομικό. Εξοικονομήστε έως και 40% ενέργειας σε σύγκριση με τη συμβατική λάμπα UV με λαμπτήρα Υπεριώδους. Το ειδικό πράγμα για μας NAIL-EON CCFL λαμπτήρα είναι ότι όλα UV-gel και επίσης τζελ LED μπορεί να σκληρύνει. Αυτό λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά και να σκληραίνει το τζελ στο μισό χρόνο όπως τα συμβατικά αντίστοιχά τους. Αλλά η προϋπόθεση είναι ότι το χέρι είναι η συσκευή σωστά και ακριβώς στη μέση. Να εξασφαλιστεί ότι σας θεραπεία παρακαλώ επιπλέον τζελ για τον αντίχειρα. Έτσι ώστε το πήκτωμα είναι απολύτως θεραπεύεται, οι σωλήνες CCFL βρίσκονται υπό γωνία πλάγια και προς τα πίσω κλίση στο περίβλημα. Λάβετε υπόψη σας ότι σας προθέρμανση ο λαμπτήρας 90 έως 120 δευτερόλεπτα πριν από την πρώτη χρήση της ημέρας για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Λόγω τη γωνία του αντίχειρα στο φανό CCFL, το πήκτωμα μπορεί να τρέξει και να θεραπευτεί δεν σωστά τον αντίχειρα. Επομένως, σας συνιστούμε τον αντίχειρα ξεχωριστά για να σκληρύνει.
 

Διαστάσεις
+
0.16 Μέτρα (m)
0.184 Μέτρα (m)
0.07 Μέτρα (m)
Σφραγίδα
+
οδηγίες
+
Σ' αυτή τη συσκευή φωτοσκλήρυνσης, η σκλήρυνση των νυχιών στους αντίχειρες γίνεται χωριστά.
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.3
Επισκόπηση
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής