Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / φουρνακια νυχιων
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NDED 4 Βολβός συσκευή υπεριώδους φωτός
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μια μονάδα φωτός UV είναι απαραίτητη για τη σκλήρυνση gel, nail art και το σχεδιασμό νυχιών. Απαραίτητα εργαλεία και υλικά δεν μπορεί να σωθεί στο λανθασμένο τέλος. Η λάμπα UV είναι συνήθως ένα από το πιο ακριβό εξοπλισμό για να αγοράσει. Αλλά που δεν πρέπει να είναι! Τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις λάμπες υπεριώδους Ακτινοβολίας είναι το άλφα ένα τέλειο νύχια και το-όλα. Η NDED είναι ένα πολύ φθηνό παραλλαγή που παρέχει ακόμα ιδανικές συνθήκες και θα αγαπήσετε απολύτως 4 φως μονάδα UV σωλήνες. Το χρονόμετρο της μονάδας του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Αυτός ορίζεται σε 120 δευτερόλεπτα, 180 δευτερόλεπτα ή 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Gel έχει ένα διαφορετικό χρόνο θεραπείας ως καρφί τέχνης δημιουργίες όπως, για παράδειγμα, 3D-Nailart. Για κάθε χρόνο θεραπείας, το σωστό δέσιμο μπορεί να ληφθεί ως εκ τούτου να επιτύχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τόσο τέλεια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν ακόμη και με το έργο τέχνης καρφί και 3D-Nail Design. Κατάλληλα, UV λαμπτήρα σε ασήμι ή λευκό περίβλημα μπορεί να επιλεγεί για να δημιουργήσει. Μπορούν να είναι κατοπτριζόμενοι τρυβλίου εναλλάξιμα, καθώς και το εσωτερικό περίβλημα. 4 Λαμπτήρες που τροφοδοτούνται άμεσα με τη λάμπα. Στις συσκευές μας, παρέχουμε εγγύηση τριών ετών. Οι λάμπες UV που εξαιρούνται από την εγγύηση. Βασίζονται σε μας πολλά έτη εμπειρίας κατασκευής. Μπορείτε να πάρετε αυτό το ουσιαστικό κομμάτι του εξοπλισμού.

Σφραγίδα
+
οδηγίες
+

Μετά από να εφαρμόσει το πήκτωμα τοποθετείται το χέρι όταν είναι ενεργοποιηµένη στο εσωτερικό. Το πήκτωμα θεραπεύεται σύμφωνα με την καθορισμένη ώρα.


Το Υπεριώδες φως θεραπεία μονάδα δεν λειτουργεί.
Ενεργοποιήστε το Υπεριώδες φως θεραπεία μονάδα, αν προηγουμένως είναι πεπεισμένοι ότι η UV σωστά τοποθετήθηκαν σωλήνες. Ελέγξτε αν το φως θεραπεία μονάδα σε μια πρίζα λειτουργία είναι συνδεδεμένο. Αν για παράδειγμα μόνο 2 σωλήνες εργασία UV, είναι συνήθως η υπόθεση ότι οι άλλες 2 σωλήνες δεν τροποποιείται σωστά. Παρακαλώ πιέστε αυτό έως ότου σταθερά στην υποδοχή. Εάν ο σωλήνας στη συνέχεια εξακολουθεί να μην λειτουργεί, και έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες, ή η συσκευή από την αρχή δεν είναι αποδεκτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Οι σωλήνες UV τρεμοπαίζει ή δεν ταιριάζουν.
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό σωλήνες για σας το Υπεριώδες φως θεραπεία μονάδα. Επειδή υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα στην αγορά. Είναι κοινό ότι οι σωλήνες εν συντομία τρεμοπαίζει όταν γυρίζετε τη θεραπεία φως μονάδα. Επίσης, μπορεί να είναι επίσης ότι οι σωλήνες φοριούνται και μια φλόγα. Αν μία ή δύο από τους σωλήνες που τρεμοπαίζει, είναι πιθανό ότι οι σωλήνες φοριούνται και πρέπει να αντικατασταθούν.
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5981
Επισκόπηση
5
71
4
32
3
2
2
1
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής