Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / φουρνακια νυχιων
YOUMAXX συσκευή 4 σωλήνες UV φως - Premium υπεριώδες φως σκλήρυνσης - Επαγγελματική λάμπα UV - Nail στεγνωτήρα UV για βερνίκι
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Έτσι Gelnä γέλη θεραπεύσει μία μονάδα UV-φως είναι ένα απαραίτητο εργαλείο εργασίας στο σαλόνι νυχιών. Αξιόπιστη λειτουργία και υψηλή απόδοση είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον εξοπλισμό σαλόνι νυχιών. Ένα φθηνό και εξοικονόμηση χώρου παραλλαγή προσφέρει τη συσκευή 4 σωλήνες υπεριώδες φως YOUMAXX που παραδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο στο σαλόνι νυχιών και για οικιακή χρήση.

Το πεδίο εφαρμογής της λάμπας UV έχει ένα χρονόμετρο δύο σταδίων, για την οποία μπορούν να επιλεγούν οι χρόνοι λειτουργίας των 120 δευτερολέπτων ή συνεχή λειτουργία. Οι 4 UV σωλήνες, σε συνδυασμό με την πλήρη καθρέφτη εσωτερική επιφάνεια του φανού για ένα αξιόπιστο νυχιών θεραπεία γέλης και μπορεί να αντικατασταθεί εάν είναι απαραίτητο. Το μηχάνημα υπεριώδες φως έρχεται σε λευκό, ροζ και ασημί.

Naildesign συσκευή υπεριώδους φωτός και της λάμπας τέχνη νυχιών για να σκληρύνει τζελ αγοράσετε online φθηνή UV. Nail Salon υπεριώδες φως για την παραγγελία εξοπλισμού και UV λάμπες για το τέλειο τέχνη νυχιών Nagelmodellage φθηνά. λαμπτήρες Nail design και το φως σκλήρυνσης για Gelnä γέλη και η επαγγελματική καρφί στο στούντιο νυχιών και στο σπίτι. YOUMAXX 4 σωληνάρια υπεριώδες φως συσκευή - Premium υπεριώδες φως σκλήρυνσης - Επαγγελματική λάμπα UV - Nail στεγνωτήρα UV για βερνίκια νυχιών και γέλες είναι ιδανική για τεχνητή Fingernä γέλη, Γαλλικό μανικιούρ, καρφί και το πεντικιούρ.

Διαστάσεις
+
0.227 Μέτρα (m)
0.234 Μέτρα (m)
0.115 Μέτρα (m)
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής