Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / απορροφητήρας σκόνης νυχιών

απορροφητήρας σκόνης νυχιών

Απορροφητήρας σκόνης νυχιών ή nail dust collector: Απορρόφηση με τον καλύτερο τρόπο για μανικιούρ

Ο αποροφητήρας σκόνης είναι απαραίτητος εκεί που παράγονται μικροσκοπικά σωματίδια κατά την διάρκεια της δουλειάς. Αυτό που είναι κοινό σε επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου και σε βιομηχανίες μετάλλου, το συναντάμε όλο και πιο συχνά σε ατελιέ καλλιτεχνών. Η σκόνη δεν είναι μόνο ενοχλητική όταν διανέμεται ελεύθερα πάνω σε εξοπλισμό, ακόμα και πάνω στους υπολογιστές, αλλά είναι επικίνδυνη και για την υγεία όταν υπάρχει στον αέρα. Για τους-τις τεχνίτες- τριες νυχιών αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού κατά την διάρκεια της δουλειάς τους φορούν ιατρική μάσκα στο πρόσωπο- σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αυτό απαιτείται. Από τους πελάτες όμως δεν θα πρέπει να απαιτείται. Η χρήση του εξοπλισμού απορρόφησης σκόνης είναι σκόπιμη κατά την μοντελοποίηση τεχνητών νυχιών, ώστε να προστατεύεται η υγεία, το δέρμα και τα ρούχα τους από την σκόνη. Αυτές οι μικρές ηλεκτρικές σκούπες (αποροφητήρες σκόνης) είναι αθόρυβες και αξιόπιστες, τα υπάρχοντα φίλτρα και φακελάκια σκόνης μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν, καθώς και το σαλόνι νυχιών παραμένει ένα υγιές, καθαρό περιβάλλον. Αυτό είναι καλό για τη δουλειά και ευεργετικό για την υγεία.

Μπορείτε να βρείτε στις σελίδες μας συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές. Στις συσκευές αποροφητήρας CARRERA Collector, αποροφητήρας Promed και αποροφητήρας Naileon δεν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές, καθώς και οι τρεις κατασκευαστές παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση 3 χρόνων, όπως και στις υπόλοιπες συσκευές μας. Είναι εύκολο στον χειρισμό και το Nailstudio μπορεί να λάμπει, όπως ένα άνετο μπάνιο.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€