Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / παραφινόλουτρο
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Το κερί παραφίνης σύνολο NAIL-EON για ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα
Λεπτομέρειες
+

Με παραφίνη που μας nail-Eon είστε απολύτως στην τάση. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο ήταν να μια όαση ιδιωτικούς wellness Σπίτι που έχει συσταθεί. Ένα λουτρό χεριών παραφίνης προκαλεί μετά από μη επαναλαμβανόμενα Εφαρμογή μια βελτίωση στην υφή του δέρματος. Εφαρμόζεται ζεστό και ενθαρρύνει, ως εκ τούτου, η κυκλοφορία του αίματος. Καθένας που πάσχουν από φλεγμονή των αρθρώσεων, είναι Μετά τη θερμική επεξεργασία αισθάνονται σημαντικά καλύτερα. Ακόμα και άνθρωποι με βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος Μάθετε με αδύναμο συνδετικό ιστό. Σας να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσει την αίσθηση που μας ευημερία χέρια, πόδια, και τους αγκώνες. Το συνημμένο καρφί σαλόνι μονάδα θερμαίνεται αρωματικό κερί, μέχρι να είναι υγρό. Ζεστή παραφίνη ανοίγει τους πόρους, έτσι μπορεί να πακέτα, ειδικές κρέμες και βέλτιστα λοσιόν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και την Επίδραση. Ξηρά, εύθραυστα, ή ακόμη και σκασμένα περιοχές του δέρματος που είναι τώρα πράγμα του παρελθόντος. Στο μεγάλο σύνολο ακολουθούν σκεύη για ένα πλήρης πολυτελούς θεραπείας διαθέσιμες: ένα ηλεκτρικά καρφί σχεδιασμό ΠΑΡΑΦΙΝΟΛΟΥΤΡΟ, δύο μπλοκ κερί με κάθε 400 g άρωμα παραφίνη, δέκα άτομα Protectorbags αλουμινόχαρτο, ένα ζεστό Frotteehandschuh και μια χάδια Terry εκκίνησης. Μας πλήρες σύνολο για κατακύρωση προσφορών. Συνδυάζουν το χαλαρωτική θεραπεία με μια εκτεταμένη μανικιούρ ή πεντικιούρ. Ένα Οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνονται στο κουτί μας. Δίνουμε μακριά στις συσκευές εγγύηση τριών ετών. Μπορείτε να δείτε, σας προσφέρουμε μια αποκλειστική Ολική υπηρεσία. Εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία και να κλείσει επικοινωνήστε με τον ανεμιστήρα βάσης σε όλο το ζεστό κερί θεραπεία.

Διαστάσεις
+
0.363 Μέτρα (m)
0.309 Μέτρα (m)
0.205 Μέτρα (m)
οδηγίες
+

Βήμα 1: Πλύντε τα χέρια σας και στεγνώστε τα καλά. Αφαιρέστε τα κοσμήματά σας και σηκώστε τα μανίκια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το θερμομονωτικό πλέγμα βρίσκεται στη βάση της συσκευής.Βήμα 2: Ελέγξτε τη θερμοκρασία του κεριού, τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα κεριού πάνω στον καρπό σας. Βήμα 3: Τοποθετήστε το χέρι σας μέσα στη λεκάνη, απλώνοντας ελαφρά τα δάχτυλά σας. Αφαιρέστε το χέρι σας αμέσως, αλλά προσεκτικά, από τη λεκάνη. Αφήστε το κερί να στερεοποιηθεί πάνω στο χέρι σας. Περιμένετε τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα πριν βουτήξετε το χέρι σας ξανά, ώστε το κερί να προλάβει να στερεοποιηθεί. Η στερεοποιημένη παραφίνη δεν γυαλίζει! Βήμα 4: Επαναλάβετε το βήμα 3 όσες φορές χρειάζεται, αλλά τουλάχιστον 3 φορές. Όσο περισσότερες στρώσεις σχηματίζονται, τόσο καλύτερα διατηρείται η θερμότητα. Βήμα 5: Φορέστε την προστατευτική σακούλα Protectorbag και βάλτε το χέρι μέσα στο γάντι από σπογγώδες υλικό για 15 λεπτά. Έτσι διατηρείται η θερμότητα. Βήμα 6:  Αφαιρέστε το γάντι και απομακρύνετε το στερεοποιημένο κερί από το χέρι σας μαζί με την προστατευτική σακούλα Protectorbag. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστούμε να απορρίψετε το στερεοποιημένο κερί, επειδή περιέχει νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Συμβουλή: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν περιποίησης των χεριών πριν το λουτρό παραφίνης. Η θερμότητα θα ανοίξει τους πόρους τους δέρματος, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η δράση του προϊόντος περιποίησης. Προσοχή: Η στάθμη της παραφίνης μέσα στη λεκάνη δεν επιτρέπεται να είναι υψηλότερη από το σημάδι max.Για την περιποίηση των ποδιών και των αγκώνων, ακολουθήστε τα βήματα 1-4.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.913
Επισκόπηση
5
21
4
2
3
0
2
0
1
0
5
i am excited with it
Time:00:12
Date:15.07.2015
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής