Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους

συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους

μέσο Αποστειρωτής συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους μέσο Αποστειρωτής
11,87 € *
Sterilisatorenkugeln συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους Sterilisatorenkugeln
11,06 € *
ahd 1000 250ml απολυμαντικό συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους ahd 1000 250ml απολυμαντικό
10,11 € *
40,44 € / 1000 ml
υπερήχων καθαρότερα συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους υπερήχων καθαρότερα
66,95 € *
51,50 € / 1000 g
Υπερηχητικός καθαριστής και συσκευή καθαρισμού με υπερήχους: Για τη δική σας καθαριότητα!

Δεν είναι μόνο στο επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ που πρέπει να τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, αλλά και στα απλά Nailstudio η καθαριότητα είναι σημαντική. Πολλές συσκευές δεν θα πρέπει να καθαρίζουν μόνο την επιφάνεια, αλλά θα πρέπει να γίνεται επεξεργασία σε βάθος με καθαριστή υπερήχων. Μόνο τότε μπορούν να αφαιρεθούν τα μικρά σωματίδια που πέφτουν με τα νύχια, τα τεχνητά νύχια και το δέρμα. Ο καθαριστής υπερήχων είναι ένας σύγχρονος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού του εξοπλισμού, μπορείτε να το δουλεύετε αθόρυβα και γρήγορα και σίγουρα θα βρείτε χώρο σε ένα μικρό τραπεζάκι. Πολλοί (όχι όλοι) οι παθογόνοι παράγοντες που προκαλούν λοιμώξεις των νυχιών και της επιδερμίδας, με τον καθαριστή υπερήχων, καθαρίζονται και καθίστανται αβλαβής. Αυτό προστατεύει την υγεία σας, αλλά και του πελάτη / των πελατών. Και οι πελάτες θα είναι σε θέση να πειστούν για τον υγιεινό τρόπο εργασίας στο studio σας. Οι συσκευές υπερήχων είναι διαθέσιμες εδώ και καιρό σε ιδιωτικά νοικοκυριά, για τον καθαρισμό των κοσμημάτων και τω γυαλιών. Δεδομένου ότι οι συσκευές καθαρισμού λειτουργούν με νερό χωρίς την προσθήκη επιθετικών καθαριστικών, μπορείτε να έχετε τα εργαλεία σας και τον εξοπλισμό σας καθαρά , γιατί δεν προσβάλλεται το υλικό. Το ίδιο ισχύει και για τον-την τεχνίτη νυχιών σε μικρότερη κλίμακα.

Οι συσκευές μας είναι σωστές από τεχνικής άποψης και συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ακόμη και για μικρότερες συσκευές μπορούμε να σας προσφέρουμε μια συγκεντρωτική τιμή, ώστε να μπορείτε να έχετε έναν καθαριστή υπερήχων σε κάθε πάγκο εργασίας. Οι συσκευές έχουν 3 χρόνια εγγύηση.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€