Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Συσκευές / συσκευή καθαρισμού με υπέρηχους
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Το NAIL-EON yπερήχων καθαρότερα εγγυήσεις λαμπρή καθαριότητα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Παίρνουμε πάντα υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, έχουμε βελτιώσει μας υπερήχων καθαρότερα για σας. Βεβαιωθείτε ότι τον εαυτό σας, πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε να πάρετε τα εργαλεία σας, γυαλιά, κοσμήματα, και πολύ περισσότερο για να καθαρίσετε. Η συσκευή είναι γεμάτη με νερό βρύσης. Να χωρέσει μέχρι και 750 ml. Με τις 42.000 Hz συχνότητα, είναι πιο ήσυχο από άλλες συσκευές. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις, 90, 180, 280, 380, ή 480 δευτερόλεπτα. Η συσκευή επίσης γυαλιά ηλίου, ρολόγια, κοσμήματα και ακόμη και τα CD και DVDs είναι squeaky καθαρές και χωρίς φύτρα επιπλέον μέσα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να καθαρίσετε σας κόπτης συνημμένα επίσης απαλά και προσεκτικά, θα εκπλαγείτε εντελώς. Εάν μόνο καθαριστική δύναμη δεν είναι αρκετό από τη υπερήχων καθαρισμού συσκευή, μπορείτε να δώσετε ένα ειδικό καθαρισμού επικεντρωθεί στο νερό. Κανονικά, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ο υπερηχητικός καθαριστής καθαρίζει μέσω μιας φυσικής διαδικασίας που ονομάζεται Σπηλαίωση. Το μέσο όρο τρία λεπτά αρκούν και το θέμα είναι squeaky καθαρές. Μια άλλη θεραπεία είναι πλέον απαραίτητα. Η συσκευή που ταιριάζει σε κάθε γραφείο και εκεί δεν πρέπει να λείπει. Μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τυποποιημένη ηλεκτρική έξοδο. Φυσικά, η συσκευή είναι τεχνικώς ορθή και σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Εμπνέεται από μας υπερήχων καθαρότερα. Όπως πάντα, μπορείτε να πάρετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με μας.

Διαστάσεις
+
0.254 Μέτρα (m)
0.177 Μέτρα (m)
0.172 Μέτρα (m)
οδηγίες
+

Τα υπερηχητικά κύματα δημιουργούν ταλαντώσεις υψηλής συχνότητας μέσα στο υγρό καθαρισμού, οι οποίες αποκολλούν ακόμα και τα πιο μικρά ξένα σωματίδια από απρόσιτα σημεία. Γεμίστε το δοχείο νερού με κρύο νερό, ενδεχομένως προσθέστε ένα συμπυκνωμένο προϊόν καθαρισμού, ρυθμίστε τον επιθυμητό χρόνο και πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης. Η συσκευή αρχίζει τον καθαρισμό.

 Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8
Επισκόπηση
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0
5
very nice
Time:00:10
Date:15.07.2015
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής