Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο

ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο

Ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο - thermo gel nail polish για κάθε όλα τα τεχνητά νύχια και γαλλικό μανικιούρ
Η θερμοκρασία καθορίζει το χρώμα

Τι είναι πρόσθετος για το θερμο UV βερνίκι νυχιών είναι η απάντησή του στις μεταβαλλόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Το βερνίκι γέλη έχει το χρώμα για να αλλάξετε την ιδιότητα με την αυξανόμενη θερμοκρασία και να μεταβείτε σε μια διαφορετική σκιά ή ένα διαφορετικό χρώμα. Τούτο καθιστά δυνατή η σύνθεση των επιχρισμάτων, οι οποίες ασχολούνται με ουσίες που αντιδρούν με ευαισθησία στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Η αλλαγή του χρώματος να βρείτε αντί σταδιακά, επιτρέποντας για όμορφο και αλλάζουν χρώμα παιχνίδια πάνω στο νύχι. Κατά γενικό κανόνα: όσο υψηλότερη η θερμοκρασία, τη πληρέστερη ξεδιπλώνεται η αλλαγή του χρώματος στο νύχι.

Ειδικότητα με το χρώμα αλλαγές σε πολλές παραλλαγές

Η ειδικότητα είναι διαθέσιμα όχι μόνο σε μια ποικιλία των διαφορετικών συνδυασμών χρώματος, αλλά επίσης διαφέρουν ως προς την υφή τους. Έτσι, υπάρχει το βερνίκι με λάμψη σωματίδια, shimmering φίλντισι στυλ ή με ένα κροτάλισμα αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα χρώματα παλέτας κυμαίνεται από απαλή, παστέλ, και φανταχτερός νέον αποχρώσεις. Οι παραλλαγές είναι ιδανικό, μια ακριβή ψηφοφορία nail art με την ευκαιρία, να προσαρμόσετε το ρούχο, όπως το προσωπικό ιδίωμα.

Πολωνική νυχιών UV θερμο - εύκολο στη χρήση

Το UV βερνίκι νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί σε διαμορφώθηκε όπως καθώς και σχετικά με τις φυσικές νυχιών και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των βερνίκι νυχιών και το γέλη χρώμα σε ένα προϊόν. Ειδικά ως χρώμα στο φυσικό νύχι, UV χρώματα είναι ανθεκτικό αρκετά περισσότερο από συγκρίσιμα προϊόντα νυχιών τα συμβατικά. Σημαντικό με τη σειρά: το νυχιών πρέπει να είναι με τη μορφή κατέθεσε, η επιφάνειά της είναι καθαρό και στεγνό, είναι για καλύτερη πρόσφυση πλεονεκτήματα επιφάνεια ελαφρώς, χρήση κατάλληλου ρυθμιστικού διαλύματος. Για το χρώμα θερμική UV είναι ένα παλτό βάσεων χρησιμοποιείται και ως Προεπάλειψη. Αυτό, καθώς και τη θερμική χρωματίσετε οι ίδιοι είναι σκληρυμένες υπό Υπεριώδεις ακτίνες και διατηρούν τους ανθεκτικότητα και αντοχή σε μηχανική εξωτερικές επιρροές. Να σημειωθεί είναι ότι δεν περιλαμβάνεται το στρώμα της εφίδρωσης που προκύπτει όταν οι στρώσεις βάσης, τη σκλήρυνση. Το θερμο UV βερνίκι εφαρμόζεται απευθείας σε αυτό το στρώμα.

Σφράγιση για την ακόμα περισσότερη λάμψη και ανθεκτικότητα

Όπως με οποιοδήποτε προϊόν της πηκτής, χρώμα συνιστά μια σφραγίδα ως τέρμα για το θερμο UV. Ένα νυχιών παλτό είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Αυτό εφαρμόζεται αραιά στο νύχι και σκληρυμένα για δύο λεπτά, κάτω από τη λάμπα φωτός UV. Για μέγιστη λάμψη θα καθαρίσει επιφάνειας με τη σκούπα και / ή θεραπεία με στίλβωση πετρελαίου.

 Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€