Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish / ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο
Glitter Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών θερμο - παιχνίδι χρώμα για τα νύχια

Λεπτομέρειες
+

Vylet-Nails Premium UV αλλάζει θερμο gel χρώμα σπινθηροβολώ βερνίκι νυχιών, όταν η θερμοκρασία αλλάζει του Χρώμα ανάλογα με τον επιλεγμένο συνδυασμό. Επιπλέον, τα σωματίδια glitter ενσωματώνονται στο χρώμα. Αυτό δημιουργεί μια συνεχώς ποικίλες νυχιών σχεδιασμός που κάνει τα νύχια να το πραγματικό μάτι-catcher.

Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών που εφαρμόζεται στα φυσικά νύχια και γλυπτά καρφιά κατάλληλο θερμο gel χρώμα λάμψη και θα εφαρμοστεί ως συνήθως. Ένα αλφαβητάρι και, στη συνέχεια, ένα παλτό βάσεων εφαρμόζεται στο προσεκτικά έτοιμο φυσικό νύχι. Το παλτό βάσεων είναι σκληρύνει, η εφίδρωση στρώμα παραμένει πάνω στο νύχι. Στη συνέχεια, η Vylet-Nails Premium UV είναι ισχύουν Thermo βερνίκι νυχιών gel χρώμα λάμψη με τη βούρτσα και να σκληρύνει για 120 δευτερόλεπτα στη μονάδα φως-θεραπεία. Η ένταση του χρώματος είναι να αυξηθεί, η επιφάνεια των νυχιών μπορεί να καλυφθεί με ένα πρόσθετο στρώμα της Thermolacks. Το αποτέλεσμα: μια έκτακτη καρφί σχέδιο, το οποίο παρουσιάζεται ξανά και ξανά από τα ειδικά εφέ σε νέο πρόσωπο. Αυτό το νέο UV φέρνει απίστευτη ιδιότητες με Θερμο gel χρώμα σπινθηροβολώ βερνίκι νυχιών. Εκτός από τη θερμική επίδραση, είναι ακόμα primer, χρώμα και κορυφαίο παλτό σε ένα - ένα 3 in1 UV βερνίκι νυχιών!

-Δεν πρόσφυση και γυαλιστερό στρώμα που είναι περισσότερο αναγκαία
-υψηλός-ερμηνείας αδιαφανή χρώματα
-Θεραπείες υπό UV και LED φωτισμό
-Δεν υπάρχει εφίδρωση στρώμα
-Πολύ εύκολο να εφαρμοστεί, όπως βερνίκι νυχιών
-Μόνιμο βερνίκι νυχιών - αφαιρούμενο, λεπτό παχύρρευστο και αδιαφανές χρώμα gel
-τίναγμα και ανακατεύοντας είναι απαραίτητο
-100% ευθύνη για όλα καρφί μοντελοποίηση συστημάτων όπως gel, ακρυλικό και φίμπεργκλας
-Κρατήστε ισχυρή έως 4 εβδομάδες για τα νύχια σας!


ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.6

Επισκόπηση

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής