Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / βαση τζελ
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

βαση τζελ

Βαση τζελ, base gel και uv bonding gel: Όλα τα προϊόντα μανικούρ

Φυσικά τα νύχια είναι ευαίσθητα. Όπως και οτιδήποτε δημιουργήθηκε από τη φύση δείχνουν καλά μόνο όταν είναι καλά φροντισμένα, σπάνε όμως ελαφριά και είναι ευαίσθητα σε μηχανικά ερεθίσματα, όπως η μακροχρόνια πληκτρολόγηση σε υπολογιστή,  έκθεση σε μούχλα και σε σκόνη και οι τραχιές επιφάνειες. Θα πρέπει να προστατεύονται από την αυξημένη πίεση ειδικά αν υπόκεινται σε θεραπεία με χρώματα, βερνίκια και τζελ ώστε να είναι όμορφα. Ως εκ τούτου, συνιστώνται τα τεχνητά νύχια. Είναι ένα προστατευτικό στρώμα από Gel ή ακρυλικό πάνω στο φυσικό νύχι, έτσι ώστε να μην είναι τόσο επιζήμια τα περιβαλλοντικά ερεθίσματα όπως διαλυτικά, χρώματα, κ.λπ., αφού δεν θα είναι άμεσα εκτεθειμένα. Το φυσικό νύχι μπορεί εύκολο να ανακτηθεί, αν ... Ναι, πότε; Όταν τα τεχνητά νύχια, εφαρμόζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Είναι ένα προστατευτικό στρώμα, όταν η χρήση αυτοκόλλητων στα φυσικά νύχια δεν αρκεί.

Στον κατάλογό μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας τζελ για αστάρωμα για τη συγκόλληση και Primer. Τα προϊόντα είναι απαλά για τα φυσικά νύχια και εξασφαλίζουν εξαιρετική πρόσφυση. Εκτός από το κόστος για τις μεγάλες συσκευασίες που είναι για Nailstudio και επαγγελματίες σχεδιαστές -στριες , έχουμε βέβαια και μικρά ποσά τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση στο σπίτι. Και επειδή ακριβώς τα πράγματα μπορεί μην πάνε έτσι όπως πρέπει, παρέχουμε ενημερωτικά φυλλάδια για τον εντοπισμό σφαλμάτων. Συμβουλές και τρικ για την αντιμετώπιση προβλημάτων με UV-Gel, την μοντελοποίηση με τεχνητά νυχια, καθώς επίσης μπορείτε να βρείτε μια λίστα με λάθη για την αντιμετώπιση προβλημάτων κατά την εφαρμογή του UV-Gel.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής