Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Builder gel

Builder gel

Builder gel και γέλη αναδόμησης για όλα τα είδη νυχιών

Το NAildesign δεν είναι εύκολο. Είναι συνδεδεμένο με τη γνώση στη χρήση πολλών διαφορετικών υλικών, με κανόνες και μέτρα για την υγιεινή, την φροντίδα και με δεξιοτεχνία. Εάν χρησιμοποιούνται τεχνητά νύχια πρέπει να προσαρμόσετε τα προκατασκευασμένα σχήματα, όχι όπως τα φυσικό νύχι που είναι έτοιμο. Το επίκεντρο είναι το νύχι, το οποίο δεν καλύπτεται μόνο, αλλά πρέπει να διατηρηθεί και να προστατευτεί.

Το UV-Gel αναδόμησης αναλαμβάνει αυτή την φροντίδα. Το αστάρωμα εφαρμόζεται απευθείας στο φυσικό νύχι, ώστε να εξασφαλίσει ότι έχει επενδυθεί καλά, πριν την τοποθέτηση του φυσικού νυχιού. Αυτό είναι σημαντικό ώστε να μειωθεί η πίεση που προκύπτει από την κυκλοφορία από τα  μηχανικά ερεθίσματα μεταξύ των τεχνητών και των φυσικών νυχιών. Τα τεχνητά νύχια μέσα από αυτή την λεπτή αλλά αποτελεσματική θεραπεία θα είναι πολύ καλύτερα, δεν θα μπορούν να χαλαρώσουν εύκολα και θα φαίνονται φροντισμένα.

Τα UV-Gels αναδόμησης που υπάρχουν στην γκάμα μας κατασκευάζονται προσεκτικά. Μπορείτε να τα εφαρμόζετε σε λεπτό στρώμα ώστε να είναι ελαστικό και εύκολο στον χειρισμό. Μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με το αν προτιμάτε διαφανές ή ροζ τζελ. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ροζέ. Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο μικρά πακέτα για οικιακή χρήση, αλλά και μεγαλύτερες ποσότητες, ιδίως όσον αφορά τις τιμές παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Nailstudio, κομμωτήρια και επαγγελματίες.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής