Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Builder gel
NDED Οικοδόμος Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Για να εξασφαλίσετε τα νύχια σας, είναι η χρήση ενός αποκαλούμενου Οικοδόμος gel από UV gel και χρώμα gel σειρά αιθέρια. Με τη βοήθεια του το πήκτωμα NDED-δομή, μπορείτε να συντηρήσει το φυσικό νύχι και να ενισχύσει, καθώς και η C-καμπύλη θαυμάσια μοντέλο. πεποίθηση μέσα από ένα απλή αλλά αποτελεσματική επεξεργασία και καλύτερα χαρακτηριστικά Ιδιότητες πρόσφυσης. Μας κτίριο gel αντιστοιχεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό Καλλυντικά πρότυπα και εγκαύματα όταν δεν εφαρμόζεται το φυσικό είναι νύχια ή το Nagelhaut.Nachdem θεραπεύεται το πήκτωμα εμπύρευμα ή η Primer εφαρμόζεται ήταν, το κτίριο γέλη χρησιμοποιείται. Βουτιά το πινέλο γενναιόδωρα στο Crucible και να λάβει ένα κάτι μεγαλύτερο Ποσό της δομή παχύρρευστο τζελ για τα μαλλιά βούρτσα στο. Σύνολο τώρα στη μέση του νυχιού για να και να διανέμει το πήκτωμα για το πλήρη επιφάνεια. Σκεφτείτε επίσης το τύλιγμα από την άκρη των νυχιών. Πρέπει να σημειωθεί, ότι το υψηλότερο σημείο του γέλης κατά τη μετάβαση βρίσκεται μεταξύ του φυσικού νυχιού και την άκρη. Χρόνο θεραπείας είναι 1,5-3 Λεπτά, ανάλογα με τη συσκευή. Το αυτόνομο εξομάλυνση θα σας δώσει ενοχλητικό αρχεία θα σας σώσει. Χρησιμοποιήστε το πήκτωμα ιξώδους μέσο κτίριο Εύκολη δουλειά αρχάριους καθώς και επαγγελματίες. Επιλέξτε σε μας Τίτλος συγκροτήματος UV τζελ μεταξύ διαφορετικές αποχρώσεις και επιλέγουν την καλύτερη ποιότητα στούντιο. Ταιριάζουν με τα προϊόντα της σειράς-NDED μας. Πριν από τη χρήση, παρακαλώ ανακατεύετε.

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.5887

Επισκόπηση

5
182
4
88
3
10
2
2
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής