Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Builder gel
Gel κατασκευή fiberglass για φυσικά νύχια εύθραυστα & eingrissene
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και λεπτό μοντελοποίηση ενός νύχια πρόβλημα; Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα με μας φίμπεργκλας κατασκευή γέλη! Προετοιμάσει το νύχι σας ως συνήθως. Προσεκτικά, πιέστε προς τα πίσω το επιδερμίδες, σας αρχείο κάτω από το παλιό μοντελοποίηση, στη συνέχεια, εφαρμόστε αστάρι και αστάρωμα πηκτωμάτων γυαλιού ινών, και να σκληρύνει. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε την μοντελοποίηση βέλτιστα για την εφίδρωση στρώμα εφαρμογή γέλη και μοντέλο το νύχια, τότε σκληραίνουν με φίμπεργκλας. Η έντονη επίδραση του μελιού, το πήκτωμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα λεπτό και εξαιρετικά ανθεκτικό μοντέλο τοποθεσία. Επίσης δεν άρση που προκαλούνται από τη χρήση των πηκτωμάτων γυαλιού ινών.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πήκτωμα γυαλιού ινών, όχι μόνο για το τεχνητό νύχι, αλλά και για τα φυσικά σας νύχια. Μέσα από την ισχυρή σταθερότητα του πηκτώματος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε βέλτιστα για όλους τους τύπους νυχιών. Αν έχετε γρήγορα εύθραυστα νύχια ή νύχια γρήγορα λιπαρό, το πήκτωμα γυαλιού ινών είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για το πρόβλημα νύχια.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πήκτωμα γυαλιού ινών νύχια Στούντιο ιδανικό τους πελάτες με τα νύχια εύθραυστα ή σχισμένο. Ο σχεδιασμός νυχιών χωρίς οξύ κατασκευή γέλη αντικατέστησε το πήκτωμα κτίριο σας μοντελοποίησης Γέλη και εξασφαλίζει λόγω το μικτό με σωματίδια υφάσματος φίμπεργκλας μια πολύ σταθερή δομή και πολύ ισχυρή λαβή για τα νύχια σας. Χάρη σε αυτό το νέο nail art ινών γυαλιού από εξαλείφει το δύσκολο - και εργασίες επισκευής με φίμπεργκλας ύφασμα.

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8
Επισκόπηση
5
31
4
6
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής